0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Aranızda var mı böyle olan bilmiyorum ama kızlar ya arada kafamda senaryolar kuruyorum istek dışı eşime veya kızıma bişi olurken başlarına bişi gelicek gibi hissediyorum hep diyorum Rabbim onlara getiricek tüm kötülükleri bana versin ama elimde değil sık sık istemeden gözümün önüne geliyo ne yapabilirim kızlar bu düşüncelerde kurtulmak için çünkü üzülüyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(13,307 puan) tarafından
Aldım ilacı rahatladım bacım iki aydır aklıma bile gelmiyor bunun adı kaygı bozukluğu 
(2,587 puan) tarafından
Sende demi vardı bu durum kuzum
(13,307 puan) tarafından
Evet bende direk ben ölürsem oğlum beni unutur annem evlat acısından kavrulur diye onların acısını yaşıyordum resmen.
-Reklam-
+1 oy
(1,298 puan) tarafından
Güzel dualar edin lütfen bana gelsin ne demek? Rabbim hiç bir çocuğu anne sizde bırakmasın babasızda. Hiç bir anne babayıda evlatlarıyla sınamasın. 
0 oy
tarafından
Aklına geldiği an onlar icin güzel dualar et canım ancak öyle kurtulabilirsin
(2,587 puan) tarafından
Hep ediyorum kuzum aklıma gelince ama bu düşüncelerden kurtulamıyorum
0 oy
tarafından
Bende de oluyodu cnm o şeytan sana vesvese veriyo bol bol ihlas suresi oku ozellikle aklina geldigi zaman
0 oy
tarafından
Benim kızım annemde kalmaya gidiyor bir hafta felan. 4 yaşında henüz aklıma bin tane senaryo geliyor Allah korusun damdan düşer bişey olur resmen gece uyuyamıyorum evde. Bu bir hastalikmi ya cidden cok kötü
(2,587 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum bide senaryo kuruyorum çok kötü ya
0 oy
tarafından
Vesvese yapıyorsunuz. Allah a sığının kötü şeyler getirmeyin aklınıza. İçinize vesvese geldiği zaman korunma dualarını okuyun Allah a emanet edin. Bide güzel şeyler hayal edin 
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Anksiyete hastalığı...

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 516 göst.
18 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (690 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
7 cevap 257 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayze (140 puan) tarafından soruldu