0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Bebek arabalarının ön tekerleklerinin cift ya da tek tekerlekli olması farkedermi alırken neye dikkat etmeliyiz 

5 Cevaplar

0 oy
(4,950 puan) tarafından
Ben ikisi de tek tekerlek olandan almıştım travel sistem. Ama bence travel sistem alma oğlum 2 yaşına girecek yeni bi arabaya daha ihtiyacımız var. Baston ya da kabin tipi almanı tavsiye ederim. Daha uzun süre kullanılıyor.
(382 puan) tarafından
Baston alicm cnm bende model olarak yer kaplamiyo diye
(4,950 puan) tarafından
En iyisini yaparsın valla. Pusetli modeller bulursan cok daha iyi olur hatta.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle çift yönlü olmasına çok dikkat et çünkü bebeğin seni görmediği zaman da huzursuz olup ağlayabilir Ben çift yönlü aldım beni görünce susuyor aynı zamanda karşıdan Güneş vurduğu zaman da çevirip sürebiliyorum.
(382 puan) tarafından
Canm baston model dusunyrm
0 oy
tarafından
Tek teker olsun kilogram bazına bak golgeligne bak yikanibilrmi bezine bak 
(382 puan) tarafından
Saol cnm bakicm
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Büyük tekerlek olmasına arabanın taşıma kapasitesine kolay kapanıp açılan olmasına bebeği sarsmamasına tam yatar pozisyon ve dik oturuş pozisyon olmasına altındaki sepetine keniş olmasına ve ön koruma barının olmasına en önemlisi çift taraflı olmasına dikkat edilmeli 
(382 puan) tarafından
Cift tarafli derkn canm travel olmasimi yani eger onu kastettysen baston model alicm
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Tek elle açılıp kapanabilen. Benim için en önemli araba tipi :)) 
(382 puan) tarafından
Benm icinde onemli o canm bide az yer kaplmasi o yuzden baston dusunyrm model olarak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 38 göst.
31 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu

405,525 soru

12,150,277 cevap

36,567 kullanıcı

...