0 oy
1,044 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar normal doğum yaptım 4 5 dikişim falan var sadece dışta içerde yok. Bugünde 23 gün oldu dikiş için gel diyen olmadı bana eşimde bana söylemiş olabilirler ama hatırlamıyorum dedi. Hiç muayeneye gitmedim yani. Şu son bir kaç gündürde afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken zorlanıyorum sanki içerden bıçak keser gibi oluyodu ve kanıyordu bugünde fark ettim ordan sanki et sarkmış gibi olmuş. Böyle bir şey başına gelen var mı? Ne yapmam lazım?

12 Cevaplar

0 oy
(8,076 puan) tarafından
Kırkın çıkınca doktora görün kuzum et parçası nerden sarkmış tatlım 
(14 puan) tarafından
Makattan canım küçük bir şey ama zorlanmadan dolayı oluyor sanırım büyür mü bilmiyorum ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz
(8,076 puan) tarafından
Inşallah aminnnnnnnnn tatlım aminnnnnnnnn vajen den olsaydı orası zorlandığı için bir süre sonra eski haline döner tatlım
(14 puan) tarafından
İnşallah canım sağolasın
-Reklam-
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Arkandaysa zorladığın için hemoroid olabilir yinede doktora görün istersen
(14 puan) tarafından
Evet canım arkada. Gidicem en yakın zamanda ama doğumdan önce ağdaya gidiyordum temizlik için şuan ağdaya gidebilir miyim ki acaba
(2,557 puan) tarafından
Gidebilirsin tabi
0 oy
tarafından
Aynısını yaşıyorum canım et patçası yok ama zorlanıyorum berbat bişey yatamadım 
(14 puan) tarafından
Bende de yoktu bi kaç gündür böyle zorlandım dün de baktım öyle bişey çıkmış
0 oy
(66 puan) tarafından

Bende normal dogum yaptim bana gel 15 gun icinde dedi ama gitmedim ben ;) benim oyle et parcasi felan yk sn doktora git dikisler tutmamis ola bilir sari akinti geliyomu 

(14 puan) tarafından
Yok canım sarı bi akıntım gelmiyor ama et parçası makatımda o tarafta dikişim yok ki
(65 puan) tarafından
Doğum anında çok ikindigin için basur oluyo bendede var Di kanamada var Di senin dediğin gibi  kabızlık da vardı ben birşey yapmadım kendi geçti bir süre sonra bebeğim kolik ti fırsat bulup hastaneye bile gidemedim
(66 puan) tarafından
Sari akinti ben suni sanci aldigim icin serumdan dolayi oldugunu biliyorum
(65 puan) tarafından
Bende sünni sancı ile doğum yaptım doğum yaptım 41+1 de belki bende de olmuştur  zaten benim kanamam çoktu 55 gün sürdü  bide dediğim gibi bebeğim kolik ti hiç kendimle ilgilenemiyordum
(14 puan) tarafından
Doğumdan hemen sonra olmadı ki ama canım 4 5 gün oluyo hemen hemen olalı birde kabız gibide değilim aslında tam. Bende suni sancıyla doğum yaptım ama sarı akıntım olmadı hiç
0 oy
(8,854 puan) tarafından
22 gunluk lohusayim anlattigin seyleri bende yasiyorum 3 gundur kabizlik sorunum var tuvalete ciktigimda sanki bıcak keser gbi oluyor dis dikisim dustu ama hala cig idrar degdikce yanma oluyor
(8,854 puan) tarafından
Oo cikiklik makatta ise badur memesidir canim bendede var
(14 puan) tarafından
Yanma olmuyor bende aslında. Sizde dikkat edin benimde 4 5 gün olcak nerdeyse dün öyle bi et parçası çıktığını fark ettim
0 oy
tarafından
Normal dogumdan 40 gun sonra gittim o bicak kesiyor gibi olması catlaktan ama et sarktı diyorsan muhtemelen hemoroid keske simdiye kadar bur genel cerrraha gitseydin. Daha da ilerlemeden git canim.
(14 puan) tarafından
Daha dün oldu canım böyle olacağını bilemedim ki. Doğumdan sonra çok fazla büyük tuvaletime çıkamadım ara ara yapabiliyordum ondan oluyo o zorlanmam sandım dünde dikişime bakarken fark ettim o et parçasını
tarafından
Oluyor canim sen ihmal etme git ilerlemesin
(14 puan) tarafından
Tamam canım en yakın zamanda  gidicem inşallah. Sağol canım
0 oy
(8,568 puan) tarafından
Canım doğumdan 10 gün sonra bi kontrole çağırıyorlar sonra 40 çıkınca gel diyorlar. Geçmiş olsun
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(460 puan) tarafından
Basur canim  sanırım o doğumdan sonra genelde oluyor çok kötüysen bi doktora git ilerlemedn
(14 puan) tarafından
Müsait bi zamanda gitcem inşallah kötü değildir
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Çoğunun başıns geliyo bn 4 aydır o durumu yaşoyorum sanki cam çıkarıyo gbi acıyo hele kabız olunca resmn ağlıyorum. Bnde et parçası ypk 
(14 puan) tarafından
Evet benimde yeni oldu çok kötü bi durum gerçekten Allah kimseye yaşatmasın. Bende var canım önce dikişlerim kaynamamış ondan öyle sandım ama vajinada değil
0 oy
(4,753 puan) tarafından
Doğumdan 10 gün sonra kontrol var gitmediniz mi ?
(14 puan) tarafından
Hayır bana söyleyen olmadı burda bi postta gördüm kontrole çağırdıklarını eşime söyledim normalde kontrole çağırıyorlarmış ama niye çağırmadılar beni dedim o da o zaman söyledi bana söylemiş olabilirler ama hatırlamıyorum diye
(4,753 puan) tarafından
Normalde bütün doğumlarda 10 gün sonra kontrol vardır ultrasonda bakar doktor rahim toparlanıyor mu diye alttan bakar gerekirse bana bakmıştı alttan çünkü dikisim coktu ve iltihaplanmıştı yani ben sizin yerinizde olsam pazartesi gider bi kontrol yapardım
0 oy
tarafından
Daha çok erken canım bnmde öyle olmuştu ve bıçak gibi kesilme hissi 2 3 ay daha devam eder rahim ağzı hemen toparlanmaz Dr bana 1 yıla anca eski hâline dönecek dedi ki öyle oluyor 7 ay oldu doğum yapalı o bıçak gibi kesilme hissi gtti ilişkiye girerken o acı hissi de gtti zamanla düzeliyor canin
(14 puan) tarafından
Canım ama o his rahimden gelmiyor ki makatta geliyor
0 oy
(124 puan) tarafından
Bende öyle oldum arkadaşım krem verdi oraya sürdüm zeytin yağı sürdüm lavoboya gitmeden önce geçti bir kac gune

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 173 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
0 oy
1 cevap 208 göst.

Kategoriler

1,508,198 soru

24,615,750 cevap