0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (504 puan) tarafından
Yaklaşık son 1 aydır gündüzleri annemlere gidiyorum akşam eşim beni annemlerden alıyor eve geçiyoruz evde tek durmama gönlü razı olmuyor bişey olur falan diye hamileyim son aylarımdayım

Bugün ilk defa evde kaldım evimi temizliyim diye neyse abim aradı az önce ve çalıştığı yerde corona olan birisiyle yaklaşık 1 saat gibi bir süre kapalı ortamda aynı yerde bulunmuş ve ortak elledikleri kıyafetler varmış sürekli Bi nesne alışverişi olmuş yani

Şimdi bugün öğrenmişler corona olduğunu abimde test yaptırmaya gitti daha dün temas ettiler ya şimdi kapsa bile teste belli olur mu hemen 1 günde çünkü kuluçka dönemi vücuda yerleşmesi virüsun falan zaman almıyormu ve bulaştı diyelim abimden bana bulaşmış olma ihtimali ne kadar o bulaştırma süresi belli Bi zamandan sonra olmuyor mu 

1 cevap

0 oy
tarafından

Covit 19 insan seçiyor cnm  inşallah bulaşmamış tır 

Benim eşim pozitif çıktı beraber aynı Ortamda bana geçmedi

(504 puan) tarafından
Ay inşallah bulaşmamıştır doğumu a  3 4 hafta var ve şuan sürekli hastaneye gitmem lazım bazı riskler vardı gebeliğim de eğer corona olursam yapmazlar valla Allaha emanet yaşarım herelde
tarafından
Rabbim göstermesin cnm covit olsan dahi muayene ediliyorsun  bilgin olsun öyle bir şey oldu diye tedavini aksatma
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
0 oy
10 cevap 520 göst.
0 oy
4 cevap 288 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 389 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Seda caylan (78 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,654 soru

24,374,544 cevap

348,238 kullanıcı

...