Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_277507fdfbbe3cbc36e6234b657879ac, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Gezdirmeme sorunu-Aile & Aşk
0 oy
231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim evcimenden ziyade evle birlikte kuflenir.ama sadece bize.bi arkadaşı arasa hemen çıkar çay ocağı veya yakın yerlere. Bayramda gittik ama büyüklere yani 3muz ailecek değil. Bugün sabah çalıştı geldi 2de 3te uyudu 6bucukta kalkyi kalk sahile gidelim veya AVM tarzı çünkü kardeşinin haftaya düğünü var çocuğa bişi almadık daha .yok yaylanip durdu neyse sinir oldum aldım çocuğu dışarı çıkardım arabayi istedi anahtarı istedim.ben surat asicagima o asti.kaynanam geçti o sıra noldu bı yere mi gidiyonuz yada geliyonuz dedi bende biz bı yere gidemeyiz gidersek olay olur dedim.basladi doymuyosun bayramda gittikte dedi bayramda bnm istediğim yerler değildi olması gereken yerlere gidildi bide 2gun izinli ama biliyorum asla gidelim bı uere demez .bende eve soktum çocuğu söylene söylene .yazmış markete giriyorm 15dk hazır olun

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tipik erkek. Hiç şaşmaz yani. Sende git ha gurur yapma sakın :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki bayramın birinci günü akşam altıya kadar kurbanla falan uğraştım annesinin bütün işlerini yaptım beni yeri gibi anneere götürdü ayakta hiç oturmadı annemin bayramını etti çıktı gitti tatile ne arıyor ne soruyor annemlerden hiç bir yere çıkmadım ben nasıl canım sıkıntıdan mafh oldum dört gündür:((
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Kiz benmkide oyle valla gezmeye gidek diyorm yok ya rahat rahat oturuyorz diyor   bendr senin gibi zorla goturuyorm onuda soylene soylene :)coģu erkek boyle galiba
(25 puan) tarafından
İstisnalar var :)
(1,386 puan) tarafından
Tabiki herkes gezmek istycek diye bisey yok   ama tartisma konusu bile olmamali bence  bende zorla goturuyim ama goturmezsede tartişmam yene
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Benimkinin de hiç gezme huyu yok ya sinir oluyom anneme gidiyoz  annesine gidiyoz daha da başka yok
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bizimki de acayip evcimen asosyal olmuş çıkmış ama kendi başına gezmesine yoktur.çünkü arkadaşı yok düşün yani o kadar asosyal:)))
0 oy
tarafından
Kimse beni gezdiremez ben istersem çocuğumu alir istediğim yere gider donerim isteyen sadece eslik eder dene bence
tarafından
Yok kız gün içinde gideblicgim yerlere gidiyorum zate çocuğumla da 3muz olalım die dedim karışmaz hatta ona bulasmasam zil takıp oynar
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Yanı evde oturmak adamın huyu olmus. Benımde eşim çok gezmeyı sever ama ben evden cıkmak ıstemem mesela. Evımde cok rahatım. Bıseyler yemeye gıdelım der ben eve getırtelım derım. Bılmıyorum neden ama evden cıkmak ıstemıyorum. Yakında benım esımde buraya post acarsa sasırmıcam. Karım evden cıkmak ıstemıyor dıye. 

İlgili bir soru bulunamadı

413,962 soru

12,459,708 cevap

46,661 kullanıcı

Kategoriler

...