0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından
Kızlar 1.70 boyundayım 100 kiloyum. 2 yıldır günde en fazla 2 öğün yiyorum. Onda da az yiyorum. 6-7 aydır 1 öğüne düştü hele şu günderde onu bile yiyemiyorum mide bulantısı yapıyor. Çoğunlukla 1 buçuk 2 günde bir yiyorum onu da zorla yiyorum az bir şey. Küçük bir elma yesem şişiyorum iştahımı kesiyor. Buna rağmen hiç zayıflamıyorum. Benimle aynı durumda olan var mı? Ne yapmam gerekir

1 cevap

0 oy
tarafından
Belki insülin direnci vardır ilaç kullaniyorsan yan etki ediyordur mutlaka doktora gorunmelisin
(17 puan) tarafından
Hiçbir ilaç kullanmıyorum aslında
tarafından
Nasıl bu beslenme düzeniyle kilo vermedin hadi vermedin nasıl merak etmedin 6 7 ay tek öğün beslenmissin. Mutlaka doktora git. Dahiliye bölümune. Onlar da gerekli görürse diyetisyene yönlendirir ama çok şaşırdım bence bir sorun var illa ki tek öğün beslenip o öğünde 1000 kalori bile yesen kilo vermen gerekirdi
(17 puan) tarafından
Bende hiç bilmiyorum diyetisyene gittim metabolizmamın yavaş çalıştığını söyledi. Dahiliye en fazla kilonun %5 i vermemi söyledi o da haftada 1-1.5 kilo. Sürekli hastalanıyorum en ufak bir soğukta. Bağışıklılığım çok düşükmüş
tarafından
O zaman ilk adım metabolizma arttırmak olmalı. Bazı kürler var hızlandırıyor tam bilmiyorum yotubeda görebilirsin sabahları aç karna sirkeli ılık su içerim ben şifa niyetine. Spor da çok etkilidir. Ağlaya ağlaya da olsa saatler harcamalisin spora. Çünkü başka türlü gitmiyor inatçı kilo. Bir vermeye başlasan devamı gelir bence o ilk 3 4 kilo için herşeyi yapmak gerekiyor
(17 puan) tarafından
Ekmek bağışıklılığı güçlendiriyorumuş bağırsakları besliyormus düzenli çalışmasına yardımcı oluyormuş bende hiç yemedigim için sürekli kabız oluyorum hatta bir keresinde yırtılma oldu 5 yerden makatımdan ameliyat oldum.
(17 puan) tarafından
17 ay araba parçası üreten  bir fabrikada çalıştım çok hareketli bir isim vardı hatta ağır bile kaldırıyordum ama en fazla 2 kilo verdim
tarafından
Ekmek mi ? Ekmek boş besindir hiçbir faydası yok dediğin gibi sadece kabızlık yapar kilo yapar. Ekmekten alacağın 2 3 tane besini de diğer gıdalardan hayli hayli alırsın hemde bu sorunlarla karsilasmazsin. Ekmek doyma hormonunu önler erken aciktirir. Yemen gereken şey bol.protein. ekmeği pilavı makarnayı en az 2 sene tamamen hayatından çıkar. Bağışıklığı güçlendiren şey c vitaminidri. Bunu da bütün turuncgillerden alabilirsin limon portakal gibi.
(17 puan) tarafından
Ekmek tüketmiyorum zaten. Hamur işi pek sevmem. Proteine gelince de eti hiç tüketemiyorum yiyemiyorum 23 yaşındayım şu yaşıma kadar toplasan 1 hamsi yememişimdir balık et sevmem. Süt ürünleriyle de pek aram yok. tek yediğim patlıcan patates ve yeşil fasulye bu kadar. Tatlıyı çok severim ama onu da yiyemiyorum artık bir kaç kaşık en fazla
(17 puan) tarafından
C vitamini takviyesi alıyorum değerlerimde normalin çok çok altındaymış. Bol bol tüketmemi söyledi doktor. Ama sürekli mide yanması oluyor portakal limon da asitli bir yiyecek olduğu için mahvediyor midemi. Anca hapla alıyorum
tarafından
Ama çok sıkıntılı bı durum hem rahatsızlığın var hem kilo vermek istiyorsun kesinlikle bir uzmanla devam etmen gerekir bence
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
12 cevap 536 göst.
0 oy
4 cevap 179 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabia2 (421 puan) tarafından soruldu

413,701 soru

12,453,424 cevap

46,390 kullanıcı

Kategoriler

...