+4 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (762 puan) tarafından
Keşke cevap atacakken karşıdaki insanın ruh halinde düşünseniz.  İnsanları kırmak cok kolaydır. U hayatta ama onu onarmak emek ve çaba ister.  Bu hayatta kimseyi kırmamaya özen gösterdim heleki boyle bir platformda çunku bılırım ki karşımdaki bir annee veya hamıle ruh halini VS anlayarak yorum yapmak gereklidir.  Tanımadığınız birine bu tarz bir soylemde bulanmak etik kurallarına ne kadar uygun ben onu sızın eğitiminze ve hoş görunuze bırakıyorum.  Evet babam aklıma geldı yazarken ben a satırları gözyaşlarım akarken yazdım acımı kimseye belli etmek istemem  babam cezaevinde benden km uzakta 8 aydır sadece bir kere uzaktan sesını duyabıldım sız şimdi bilmeden yorum yapıyorsunuz ya yine okuyup yapın.  Acımı kimseye belli etmek istemem ama insanı zor durumda bırakıyorsunuz. Şimdi ben hakkımı helal etmesem ne olacak sabah kalkıyorum hıc tanımadım birı bana ruh hastası diyor ne kadar kırıcı oldugunuzun farkında mısınız inşallah bu postu okursunuz belki içinizde ölmüş olan vicdanınız tekrar depreşir. 

10 Cevaplar

+1 oy
(49 puan) tarafından

Yazını okudum belliki baya bir olumsuz yorumlar yazılmış postuna ama aldırış etme kendini üzme 

(762 puan) tarafından
Bir kişi yazmış ama ruh hastası mısın demiş kadın bana sen beni ne kadar tanıyorsun da bana bu kelimeyi kullanıyorsun anlam vermıs degılım
(69 puan) tarafından
Postuna iyice bir bak olumsuz yorumu sadece ben mi yapmışım ? Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni kırıldım diye bana yazabilirdin dallanıp budaklandirmaya gerek yoktu .
(49 puan) tarafından
Burada kimse kimseyi tanımıyor ruh hastasıda hiç hoş bir söz değil.. Bence insanlar hatalarını kabul etmeli haksızken haklıymış gibi konuşmamalı
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
Görmezden gelmeye çalış canım, burdakıların çoğu linç meraklısı. Kendi ailesine, kocasına olan sinirlerini bizlerden çıkmaya çalışıyorlar. Ben hiç saymam öyle tehtitedici linçkeri. Sənin yazdıklarını düşünemeyenler, o vicdanı kendinde hiss etmeyenler zaten karaktersiz insanlar. Onun için bir şey anlatmaya çalışma
(762 puan) tarafından
Ben normalde burada kimse ile polemıge girmemeye çalısırım ki bakıp gorebılırsınız.  Ne bıleyım ben ne hislerle yazdım neyle karşılaştım
0 oy
tarafından
Ona uyarı verdik zaten saçmalamış ne gerek var kalp kırmaya sohbet ediyoruz burda
(762 puan) tarafından
Sevindim uyarı için ama  insan kırılınca ve konu baba olunca biraz hassas oluyorum. Cunku ben o yazıyı yazarken aglıyordum
(762 puan) tarafından
Tamam şimdi görmüyorum artık
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Boswer takma kafana bacım. Oluyor boyle seyler. Burayı kullanacaksın bunlara alışacaksın mecbur. Dun geceki postunla ilgili de. Evet benim oglumda oyleydi. Mesela karınma yaslanınca babası uyurken tepik tepik atardı ileri onu rahat vermezdi =) 
0 oy
(69 puan) tarafından
Evet onu ben dedim . Ne bilim sorun saçma geldi . Bende gergirdim yani bu kadar kirilacagini bilemedim kusura bakma özür dilerim. 
(762 puan) tarafından
Gerginliğinizin sebebi ben değilim veya buradaki herhangi başka biri  eğer anne iseniz hamılelıkte deki ruh halini anlarsınız diye düşünüyorum.  Haddime değil ama Bundan sonra  kendi ruh halinize göre değilde karşıdaki insan ile empati kurarak cevap yazarsanız nacizene fikrin iyi olur. Asu hanı. Iyı gunler
(69 puan) tarafından
Özür diledik  yine yaranamadık bende hamileyim merak etme. Ayrıca benim vicdanımi sorgulayacak en son kişi olabilirsin. O postun altına benim lafım dan çok bana giydirmisler zaten rahat ol yani .
(17,430 puan) tarafından
Kalp.kırdıktan sonra özür dilemenin bir anlamı olmuyor sadece özür dilemis oluyorsun. Ama sen artik o kişinin kalbini kırmışsındır bile
(69 puan) tarafından
Ay egonuzu da alın ve beni salın lütfen  Emine hanım.
(762 puan) tarafından
Keşke kırıcı dil yerine yapıcı dil kullansanız.  Bana karşı hakaretınıze ragmen sıze kırıcı dil kullanmadım kullandım ise söyleyin kelimelerimi seçerken hem burada hem özel hayatımda dikkat ederim  lutfen en azından kendime saygımdan bunu sizden istemek zorundaydım lutfen adımı unutmayın  undan sonra yazacağım postalar altına yorum yapmayın ıyı gunler
(69 puan) tarafından
Birdaha asla sana yorum yapmam zaten merak etme ama içim de de kalmasin. Baba konusunda hassasiyet aramissin  benim babamı gözümün önünde vurdular annem de delirdi kusura bakma ama sen de benim ne yaşadığımı bilmiyorsun o yüzden biri senden özür dileyince nezaketen teşekkür etmesini bil ve biraz şu egonuzdan arının.
0 oy
tarafından
Banada cok burada ruh hastası diyen var konusma tarzmi canım askom aşkım diyorum diye elstrende var tanımadıkları insanlara bukdar kırıcı konuşmayı egitmlerine veriyorum dicemde her egitm alan egitmli olmuyor önemli olan karşındaki kişi ıster belali katil olsun isterse kötü yolda olsun ister baska bisey olsun ona kötü kalplisin sen soylesin boylesin demeye kimsenin hakki yok saygı olmak zorunda sevmesende o kişininde cocuklari kocası ailesi var sırf burada ego tatmini sırf buradaki insanları arkalarına almak cevre kazanmk icn karsidaki insanî oyuncak misali saymadan kırıyorlar önemli olan burası dgl normal dış hayt bakalım orada nasıl insansın sırf buraya sıkılıyorum diye giriyorum eve iş gelicek bidha buraya asla ama asla girmicem zamn gecsin diye giriyorum buradakiler normal haytta nasıl cok merak ediyorum burada boyleyseler ve ben gercek yorum yapıyorum isteyen dusman isteyen sevsin hiiiicc önemli dgl allh biliyor beni bende kendimi 
0 oy
(10,043 puan) tarafından
Maalesef ki empati duygusunu bazıları bilmiyor bu platformda ve hiç tatmamışlar. Sürekli herşeyi çok bilmiş edası ile bildikleri sadece kalp kırmak, sen kendini üzme canım. 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Burdakileri o kadar önemseyip kaale alma canım. Şahsen görmediğim tanımadıgım biri beni kıramaz, kimki o beni kıracak haddi değil bikere boşver gitsin 
tarafından
Işte bayanda aslında bende onu diyoruz yaa ne haddineki tanımadığı insanin konusma tarzni elstiryor sen kotu kalplisn sen şöylesin boylesin diye konusuyor
0 oy
tarafından
Burda en sevilen şey çok acını belli etmeyeceksin birde çok mutlu olduğunu oyle gelirler linç ederler bunla besleniyorlar zamanla anlarsın 
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Senin derdini bilebilmeleri icin derdini yazman gerek. Millet laf söyledikten sonra hakkimi helal etmesem bilmem ne falan diye yazarsan olmaz. O post üzerine insanlar yorum yaziyor hayatına dair degil.

Elbette ki herkes bir sey yaşıyor ama burada kalkipta o kadar laf yedikten sonra hayat hikayesi yazmak olmuyor sindirmek gerekir.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 485 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine2803529 (51 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 370 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 346 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 321 göst.

411,368 soru

12,382,957 cevap

43,336 kullanıcı

Kategoriler

...