0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar sizlere cevap yazarken kızıma bakmayı unutmuşum çığlık sesleei geliyor kendi kendine oynuyor diye bakmadım :D

Baktığımda ki hali bu idi :D

Bugün yarın emekliyecek gibi geliyor bana her an hazır da beklemem lazım bence :D 5 ayı yeni geçti kızım. Nasıl döndü o tarafa sürekli böyle :D

İlk anını görmek istiyorum ..

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(13,316 puan) tarafından
On on beş güne maşallah emekler ama önce oturması lazım
tarafından
Ara ara kucağımda oturtuyorum 1 dkka felan
(13,316 puan) tarafından
Otursun önce ondan sonra emekler 7-9 ay arası yapacak gibi duruyor. Önce geri geri yapacak. Ki pozisyona rağmen hiç emeklemeyebilir
tarafından
Sırt üstü yatirdigimda ayaklarından destek alıp kafa üstü gidiyor . Şimdi normal oturtsam birşey olur mu ki ? Destek almayı düşünüyorum oturmasi için ?
(13,316 puan) tarafından
Ben üç aydan sonra başladım daha doğrusu izin verdim doktor yapabildiği hareketleri kısıtlamayın demişti destekli oturabilir artık zaten yastık falan koy kısa süre kısa süre oturt artık
-Reklam-
0 oy
(371 puan) tarafından
Bunu benim oğlum da yapıyor bir aydan fazladır ama henüz emekleme yok geri geri gidiyor bu şekilde 
tarafından
Benimde sirt üstü yatıp ayaklarindan destek alıp kafa üstü gidiyor
(371 puan) tarafından
Onu da yapıyor canım ama ileri gitmeyi pek beceremiyor dün gece de ilk defa yatağında kendisi oturmuş sesine kalktım baktım oturuyor kendi başına kalkıp oturamiyor du bu arada 10 aylık oglum
0 oy
tarafından
Ya yerim kız seni maşallah ❣
tarafından
Teşekkür ederim canimm ❤️❤️☺️
0 oy
tarafından
Oyyy masallah yerim ben seni Allah bağışlasın cnm
0 oy
tarafından
Emeklemesi 2 ayı bulabilir benimki cok onceden donuyordu ama 7 aylik hala emekleme yok. 
tarafından
Benimkisi 3 aylikken donmeye başladı hatta koltuktan düştü :( ama şuan yüz üstü atmaya başladı kendini ama hemen emeklermi bilmiyorum
tarafından
Once geri geri surunur sonra ileri yapar sonra kalkar sonra emekler yani bu surec bence uzun olur

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 139 göst.
0 oy
16 cevap 156 göst.
10 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 106 göst.
15 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu