0 oy
128 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Komple düz beyaz hastahane çıkışı alıp üstüne bebişimin ismine karar verebilirsek eğer ismini işlemek istiyorum sizce nasıl olur hazirindan daha mı pahalıya gelir acaba fikri olan varmı 33 haftalık hamileyim bu arada 38 de sezaryene giricem :)
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
elinden geliyorsa kendin yapsan daha hesaplaya gelir bence ama sadece bembeyaz takım bulabilirmisin bilmem :)
(1,779 puan) tarafından
Kapatılmış burdan devam edelim yap canm çok güzel olur istediğin şekilde suslersin bence hazirdan daha ucuza denk gelir hazırlar çok pahalı benim de oyle bir beyaz tulum var isime karar verdiğim zaman bende öyle yapcam ne lazımsa alcam yapistircam uzerine
tarafından
Kapatilmasindaki amaç ne ben anlamıyorum şimdi tiktokda gezerken gördüm kadın kendi yapmis çok da güzel olmuş ama şuan düz beyaz hastahane çıkışı bulamıyorum bakıyorum da dışarıda 180 200 den aşağıya yok
(1,779 puan) tarafından
Aynn canm doğru bende hastane çıkışi almıştım beyaz sadece üzerinde bir tane sus var bende onu susliyim dedim burada link paylasabilirmisin bende bakiyim
tarafından
Neyin linkini bebeğim anlamadım ki düz beyaz hastahane çıkışı arıyorum şuanda ama bulamıyorum diğer isimli hastane çıkışı yazınca her yerde çıkıyor zaten
(1,779 puan) tarafından
Tiktokta gezerken gördüm dedin ya kadın yapıyor dedin onun için dedim cnm
tarafından
Heee kaydetmedim ki orda vidyoyu görüp buraya koştum şimdide vidyoyu bulamıyorum :D
-Reklam-
0 oy
(3,458 puan) tarafından
İsmini sen kendin yapcaksan uygun olur ama isimli hastane çıkışları gerçekten çok pahali
(3,458 puan) tarafından
Yeter bende .d
https://ty.gl/1g6jzj7y
tarafından
Abii 80tl de düz bı tuluma veremem yaaa :D alicaklarim da ister istemez 40 50 TL tutar :D
(3,458 puan) tarafından
Hm en ucuz bebek markete bı bak belki vardır cnm
tarafından
Dur ben birde oraya bakayım internette de herşey ateş pahası ya
(3,458 puan) tarafından
Öyle cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 224 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Huzur91 (3,295 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 90 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
21 Haziran 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
26 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Emellllsdkkk (332 puan) tarafından soruldu

405,995 soru

12,169,675 cevap

36,635 kullanıcı

...