0 oy
268 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (393 puan) tarafından
Ebeler de parmak ile olcuyormus kendisi yapabilen var miydi

7 Cevaplar

+1 oy
(3,551 puan) tarafından
Öyle bi şey mümkün değil. Birincisi o karınla elin vajinadan 7-10 cm içeri giremez. Ikincisi ebeler doktorlar yıllarca eğitim alıyorlar bunun için. Mümkün olsa doktor ogretir yollar eve 9 cm olunca gel dogurtuyum der. Ayrıca başka birine yaptırayım desen açılma varsa elinin degecegi yer direk bebeğin kafası. Bunu riske atabilir misin yanlış bi şey yapsa geri dönüşü olmaz 
-Reklam-
0 oy
(14,517 puan) tarafından
Vuuuuu hayatta yapamam.

Doğumda her geldiklerinde bakmak için ben öyle kendimi kasıyorum ki kaçıyorum resmen çok kizdilar o yüzden
(3,457 puan) tarafından
Nereye kaçıyon Merve :D kız anası artık seninde kızın var :D
(14,517 puan) tarafından
Ay evet bnm kızım var :D çok minik hemde :D habire hickiriyo ahahahhaha benim kızım var da :D
(3,457 puan) tarafından
Ahaha kız valla çok tatlısın rabbim bağışlasın hayırlı evlat olur insallah
(14,517 puan) tarafından
Amin aşkım insalah  hepimizin ki bizlere  hayırlı evlatlar olsunlar ahahha kızım var da bnm sjajaj
0 oy
(10,043 puan) tarafından
Nasıl yapar ki insan o sancıyla kendi ya 
0 oy
(395 puan) tarafından
Ben yaptım ama emin olamam valla pelvik masaj yapıyorum 2 parmak 2 cm diye hesap ettim ama emin değilim kesinlikle ama
(3,551 puan) tarafından
Ayrıca tekrar söylüyorum senin masaj yapıp dokunabildigin yer sadece vajina girişin rahim ağzın değil. Galiba hiç doğum yapmadin ya da çatı muayenesine girmedin
(395 puan) tarafından
Çatı muayenesine girdim bugün hatta açılmam varmı diye baktırdım yokmuş parmağıyla baktı bazı insanlar sadece yeteneklidir okumak tabiki önemli ama imkansız diye birşey yok benim babaannem tüm köyü doğurtmuş ve ilkokul bile okumamış bazı şeyler okumakla olmuyor yapan yapıyor hatta bana suan diyor ki gel bakıyım gelişine falan diyor ne garip dimi okuyan ve okumayan insanların aynı kefede olması :D
(3,551 puan) tarafından
Yoo garip değil tabi ki okumadan binlerce çocuk dogurtan köy ebeleri var. Ama sen vajina girişine dokunup 2 cm açılmam var dersen buna da biraz gülerim yani
(395 puan) tarafından
Ebeler vajina girişine dokunmuyor içeriye bakıyor bende içeriye bakıyorum zaten 2 cm ölçtüm ama emin değilim kesinlikle demişim burda senin dediğin imkansız doğa üstü vs anlatmaların bana daha komik geldi bilemedim :)
(3,551 puan) tarafından
Doga ustu falan demedim imkansız dedim çünkü o karınla bence hamile bir ebe (EBE) bile kendi açılmasını ölçemez. Ki ebe olmayan hiç sanmıyorum yani
0 oy
tarafından
Kendi parmagin oraya yetisiyo mu ki ayrica isin uzmani degilsen anlayamazsin
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Tehlikeli bişe asla yapamam. 
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Onu ölçmek okadar kolay değil canım. Senin anladığın gibi bir delik oluşmuyor orda;)) Anlaması çok zor. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 106 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 134 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Papatyam15 (79 puan) tarafından soruldu

411,357 soru

12,382,628 cevap

43,313 kullanıcı

Kategoriler

...