11yıldır evliyim 4kere evlat kayb ettim evlatlarımı kucağıma alamadım kokularını içime çekemedim Allahım böyle nasip görmüş her işte hayır var gitmediğimiz doktor yapmadığımız ilaç kalmadı tüm testleri yapdık eşimdede bendede büyük sorun yok 1kere tüp bebek yapdırdık tutdu ikizdiler 25haftada doğdular 10gün yaşadılar meleklerim
Kayınvalidem kanserden vefat etti kayınpederimde kalp krizinden hep bana sahib çıkan görümcem oldu annem babam köyde yaşıyor sadece bayramlarda geliyor bizde çok mutluymuşuz gibi her defasında söylüyorum ben sizin kızınızım neden benimle ilgilenmiyorsunuz annemde hep söylüyorki biz köyde yaşıyoruz öyle doktor tanımıyoruz ama 2 kız kardeşim hamileyken düşük riskleri vardı annem 9ay yanlarında kaldı hepsinin tek tek babam her hafta kontröle götürdü bende 2yıl önce ameliyyat oldum benim yanımda annem değil görümcem kaldı annemin benim yanımda kalmamasının sebebide inekleri var o var bu var ama diğer 2kızına gelende inekleri işleri unutuyor
10gündür adetim geçikti test yapdım çok silik çizgi çıktı kan verdim 1.20 çıktı doktor yine kan ver dedi özel hastanede vermişdim 2kere şimdi sağlık ocağında vericem cuma günü doktor kontrolüm var Allahdan hayırlısı bu gün yine test yapdım merakıma yenik düştüm testi yapdım salona koydum mutfağa geldim ocağın altını kapattım en fazla 2dakika kaldım mutfakda sonra salona geldim çok silik çizgi çıktı ama kanda çıkmıyor kafam çok karışık artık her şeyden bıktım evlat hasreti bir yandan annemle babamın işi bir yandan
ALLAH İSTEYEN HER KESE EVLAT NASİP ETSİN İSTEYEN HER KESİN EVİNDE BEBEK SESİ GELSİN İNŞALLAH