Iyi günler güzel hatunlar nasılsınız siz de bebişleriniz de iyisiniz inşallah aklıma takılan bir şey var bebeklerinin gözleri renkli olan arkadaşlar bebeğinizin göz rengi ilk günden mi öyleydi yoksa açıldıkça rengi belli oldu renkli olupta açılınca değişti mi kızımın göz rengi yeşile çalıyor yandan bakınca yeşil renkte eşimin de gözleri renkli bende çok istiyorum kızımın göz rengi öyle kalsa değişmese sizce değişir mi siyah yada kahverengi olur mu
renkli mi sizce de canlar
Bence renkli olucak canım benim oğlumun gözlerde böyleydi şimdi dahada güzel acildi
Gozlerine kurban bence renkli olucak canm benim
Benim gozler çakır yani donuyor hep bi yesil bi mavi bi gri oluyor. Esimin kahverengi. Ilk kizimda dogdugunda gozleri cok koyuydu sonradan koyu yesil oldugunu gordum bikac ay koyu yesil yosun rengi gibiydi sonra toprak rengi oldu kahverengi olarak kaldi suan 2 yasinda kahverengi gozleri. 22 gunluk kizim var onunda ilk gunden beri mavi gozleri ilk zaman koyu maviydi suan acik gokmavisi gittikce aciliyor ins degismez
Bizimki de bu )) 4.5 aylığız daha değişmez tonu açılabilir ama mavi de kalır )) ilk başta lacivert gibiydi sonra kopkoyu mavi derken açıla açıla bu hale geldi erkeğe renkli gözü pek yakıştırmazdım ama şimdi maviş bi oğlum var baba çakır gözlü ben koyu yeşil aralarda gri ve mavimsi renklerde var bende.. Yani oğlanın renkli gözlü olması kaçınılmazdı da keşke babaya burnu değilde gözü çekseydi ))
1,441,422 soru
23,693,534 cevap
311,143 kullanıcı