Kubra1992 arkadasim sana sonuna kadar katiliyorum.Ne kadar iyi olursan ol kayinvaliden ,kayinpederin ,gorumcen kotuyse kotudur .Uzmek onlar icin normal gorunur .Bazi kayinvalideler cok iyi gibi gorunur ama oglunu kiskanir.Sadece oglunu da degil gelinini de kiskanir .Gelinini insan yerine koymaz .Cogu kayinvalide de maalesef boyledir Tecrubeyle sabit.Benim gelinim bana hurmet etmek zorunda degil .Eger ben hasta degilsem , zor durumda degilsem asla bir mecburiyeti yok ki zaten zor durumdaysam ve hastaysam oglum benimle ilgilensin , gelin mecbur degil ki...Kimsenin mecburiyeti yok .Bana gelmek istemiyorsa da kendisi bilir .Ben zaten gelinden uzak olmak isterim .Cocugumun yuvasina zarar vermiyim diye .Bana oglum gelsin arada o yeter .O da arada gelsin yani .Mutlu olsun yuva bozmayayim yeterli .Eli ayagi tutuyorsa hizmet etmek zorunda degil kimse.Niye biliyor musun? Benim annem ve babam benden asla hizmet beklemez .Biz her seyi birlikte hallederiz .Ben icimden geldiginde yaparim ama genelde kendi islerini kendileri gormek ister .Cunku cok sukur saglamlar .