0 oy
499 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi
...........

12 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Kocam gece vardiyasina gider gece 12 sabah 8 şeklinde yıllardır. Dünyamız tersine dönüyor o yatiyo biz kalkıyoruz biz yatıyoruz o kalkıyor bı düzen yok anlayacağın sabah gidip akşam gelsen ne iyi olur diyorum bazen 
tarafından
Valla is bu calismak zorunda evet ama ne kadar zor ya boyle de... Soyle sabah 8 aksam 8 gitse gelse walla ne guzel olur. Adamin yuzunu goremiyom insan ayni evde kocasini ozler mi valla ozledim be.
-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Eşim taksici sabah 6 da gidiyor gece de 2 gibi geliyor ikide çocuğum var çocuklarımın da benim düzenimiz hiç bozulmadı eşim evdeyken aksine bozuluyor çocuklar onun sesine uyanıyor erkenden Ogün sersem gibi oluyorum ilgilenemiyorum eşim yokken rahatım ☺️
tarafından
Siz ne guzel oturtmussunuz duzeni ben cok bocaliyorum bi de bebek zorluyor beni tek basima hicbir destekcim olmadan ondan da sanirim yoruluyorum.
(1,603 puan) tarafından
İnan benimde destekcim yok senin yine kızın büyük benim ikiside küçük daha zor oluyor ama zamanla düzen oturuyor merk etme
tarafından
Kizim benim elim ayagim ya, 2 hf yazliga ailemin yanina gitti de walla ewde kilit kaldim wc ye gidemedim afedersin. Cok sukur gel bak dedigimi bakar oyalar az da olsa. İki kucuk cocuk daha zor walla haklisin. Allah hepimize yardim etsin..
(1,603 puan) tarafından
Amin canm canları sağolsun da büyüyorlar bir şekilde
tarafından
Aynen oyle :)
0 oy
tarafından
Eşim özel güvenlik 2 gündüz 2 gece 2 izin şeklinde çalışıyo valla ben anı yaşıyorum o an uykum varsa uyuyorum yoksa kalkıp işimi yapıyorum ya da oğlumla oynuyorum sağolsun uyanıkken iş yaptırmaz bana oğlum :D hiç dert etmedim ama düzensiz bi düzen içindeyiz sende anı yaşa bsver bende oğluma kendim bakıyorum sağ olsun eşimde işten gelince izinli gnlerinde flan yardım eder ama genel sorumluluk bende.
tarafından
Biraz anı yasamak lazim evet bende de o yok sanirim surekli bi organize olma cabasi icindeyim. Asil nasil caliscam onun derdine dustum simdi, 6 aylik olcak oglan evde onla nasil bilgisayari acip is yapcam allah buyuk. Soyle sabah 8 aksam 8 calissaydi ne guzel olurdu :)
tarafından
Bende isterdim eşim akşamları evde olsun ama napalım kaderimiz byleymiş :)) 6 aylık kolay canım asıl sen yürümeye başlayınca gör vuhu partiliceksin evde  :D biraz sal kendni kuzum anı yaşa bak akışına bırak yolunu bulursun öyle. Sürekli planlı olmuyo malesef bebekle :) kızın varmış zaten 11 yaşında o oyalar kardeşini evde olduğu zamanlarda
tarafından
Ay evet yurume asamasi daha fena bilgisayari boynuma baglar cocugun pesine kosarim artik :)
Canlari sagolsun ya... Kocalarin da cocuklarin da :) bize de piyangodan bu cikti :)
tarafından
Öyle kuzum aman huzurumuz bozulmasın sağlıklı olsun hepsi gerisi bi şekilde hallolur :)
0 oy
(9,625 puan) tarafından

3 vardiya çalışıyo tabiki zorlukları oluyo..1 hafta boyunca o saatlere tam ayak uydurucakken hoop hemen diğer vardiya geliyo ama ben seviyorum vardiyalı çalışmasını yani mümkünse ben uyanıkken hep yanımda olsun :D 

tarafından
Ben de hep yanimda olsun istiyorum bagimli muamelesi goruyorum bensiz bisi yapamiyosun duramiyosun oluyo. Duramiyorum kardesim kocam degil misin ne war yanimda ol kotu bisey mi allah allahhhh :)
(9,625 puan) tarafından
Onlar biraz bu konuda odunlar ya o yüzden böyle düşünmeleri normal geliyo onlara :))) sanki süs biberi diye taşıyoruz yanımızda ☺☺☺
0 oy
(2,754 puan) tarafından
2 aydan fazladır gece vardiyasındaydı bu hafta gündüze geçti. Akşam 9da gidiyor sabah 8.30 da geliyor. Sabah gelince biraz oğlunu seviyor oynuyor falan sonra yatıyor 4-5 gibi kalkıyor o kalkınca ben yemek hazırlamaya başlıyorum yemek ye derken falan saat 7 oluyor zaten. Çocuğu yedir falan filan hiç birşey anlamıyoruz yani :) Gerçi gündüz vardiyasındayken de genelde mesai kalıyor sabah 7de gidiyor akşam 9.30 da geliyor o daha da sıkıntı geldiği gibi yatıyor genelde. 
tarafından
Offf bu tempo da fena :(
Bizde de gece geliyo yatiyo oglen kalkiyo 1 saat oglani seviyo hop geri gidiyo. Onlarin da isi zor uzuluyorum cok yorgun halinden belli kaldirmiyor vucut. Ona da yazik bana da yazik. Hepimize ayri yazik :)
(2,754 puan) tarafından
Aynen canım. Bizimki bazen isyan ediyor ben seni anlıyorum hep sana yardımcı olamaya çalışıyorum ama sen hiç beni anlamıyorsun diyor :) Sağlık olsun yapacak birşey yok Rabbim hepimize kolaylık versin.
tarafından
Amiin walla canim onlarin da isi zor bizim de
0 oy
tarafından
Eşim gececi canım her zaman ama Ramazanda 7 8 gibi gider sabah 5 6 gibi gelir Bide kurbanda onun disinda 9 10 gibi gider sabah 3 4 artık nolursa gelir alıştım artık çok şükür  nerdeyse 3 yıl oldu:))
tarafından
En azindan aksam 9 a kadar evde adamcagiz bizimki oglen 3 gece 3 yok walla orta yerimden catadanak catlicam :)
tarafından
Kız ne güzel ben seninkinin çalışma saatlerini daha iyi buldum niyeyse:D
tarafından
Hahahaha herkes kendinde olmayani istiyor ah bu kadinlar :)
tarafından
Aynen öyle valla bacım:D
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Benimkide bı evde bı değil 10 gün oldu yok ayın 31 inde dönüyor benim uyku düzenim bozuldu
tarafından
Komple mi gidip donuyor anam o daha fena :/
(3,458 puan) tarafından
Göreve gidiyor canım yapacak bişey yok alışıyor insan yalnizliga uyku düzenim bozuldu sadece benim
tarafından
Uyku da neymis ben onu bebeden sonra zati unuttum gayri
0 oy
tarafından
Vardiya işi evlilikte zor
tarafından
Hem de ne zor walla
0 oy
(762 puan) tarafından
Eşimin işi guvenlıkl bir hafta gece işe gidiyor bir hafta işe gündüz gidiyor ben ona ayak uydurmaya çalısıyor um  genelde. Geceye gıdecegı zaman akşam yemefını yiyoruz dıger gun gunduz sekizde geliyor o gelmeden kahvaltısını hazırlıyorum sonra birlikte uyuyoruz gunduz gidecehı zaman da zaten namaza kalktığım ıcın sorun olmuyor sakat 6.30 kahvaltısı hazır oluyor yapıyoruz birlikte o gidince ev dagınık ise topluyor. İşlerimi bitiyorum uyuyorum öglene kadar akşamda zaten gelince yine birlikte yemek yiyip uyuyoruz ama ben gece kalktığım ıcın uyanıyorum 
tarafından
Cocuk var mi sizde? Ya da siz calisiyor musunuz? Cocuk olmayinca ya da calismayinca ayak uydurulur bi sekilde de hele kadin calisiyorsa sabit bi mesai saati warsa ayak uydurmak oyle zor ki :((
Allah yardimcin olsun senin de bacim, walla zor...
(762 puan) tarafından
Şuan cocuk yok aralıkta inşallah bizimle olacak :)  dogum dan sonra çalısacam
(762 puan) tarafından
Şuan cocuk yok aralıkta inşallah bizimle olacak :)  dogum dan sonra çalısacam  sınava çalışıyorum bende
0 oy
tarafından
Esim 12 saat 2 vardiya seklinde calisiyo gecedeyken sabah 8 bucuk gibi evde oluyo kahvalti hazirliyoruz yiyip yatiyo o sirada ben islerimi yapiyorum yemek filan derken 4 5 gibi uyaniyo yemek yiyo 1 2 saat dinlenip ise gidiyo henuz bebek dogmadi o zaman ne olur bilmem tabi :D
tarafından
Hehehe bebek dogunca ew panayir yerine donecek emin ol :)
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Eşim iki gündüz iki gece iki izin çalışır bı ara daha değiştikti iş yerine göre degisiyor.. ben alistim artik evlenenli 6yil oldu hamd olsun daha evlendik iki hafta sonra gececilik başladı.. ikizlerim oldu gece olmadığı Zaman çok aynı anda besledim ikisini zamanla düzen oturuyor sen ona uyum değil de o sana uyum sağlıyor..
(5,727 puan) tarafından
Yok estağfurullah zamanla alışıyor insan kuzum onun için dedim yoksa sende uyum saglarsin
tarafından
Saglicaz bi sekilde napalim her is sabah 8 aksam 8 olmuyo maalesef adamin da hosuna gitmiyo farkindayim ama ne yapsin is bu... Allah yardim etsin hepimize
(5,727 puan) tarafından
Evet kuzum valla zor Allah yardım etsin eşinde istemez düzenli olsun ama herkes ekmeğinin peşinde
tarafından
Oyle tabi.. yine de bugunumuze sukur Allah aratmasin
(5,727 puan) tarafından
Amin amin cnm
0 oy
tarafından
Benim esimde gece bazdn 12 bazen 1-2-3 bu saatlerde gider ertesi gün işi bitene kadar 
tarafından
Ah nasil zor di mi... Allah yardim etsin hepimize :(
tarafından
Amin cnm

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 651 göst.
26 Ocak 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mandalina5838 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy