0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından
Kizlar volt  kaç olmalı nasıl olmali  anlatın biraz bugun  süpürge almaya gidicem  en fazla 1000 verebilirim  nasıl bişey olmali  ne olmalı??

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla en onemlisi torbali olmali ne olursa olsun hava aliyo diğerleri 
-Reklam-
0 oy
(826 puan) tarafından
Canm voltu yuksek olmali ama 1000 tlye iyi bisey alman zor bende yeni aldim 
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Philips alda ne alırsan al:Dbütün süpürgeleri harika

(826 puan) tarafından
Aynn  katiliyorum super
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kuzenimin çeyizinde evini supurdum benimde ihtiyacım vardı bende aldım aynı markadan şuan iyi çekiyor 800 e aldım yani paraya göre çok özellik beklemiyorum kuzum güzel Samsung marka
0 oy
(589 puan) tarafından
Arzum olympia energy süpürgem 4 sene oldu hala çekişi çok yüksek hatta zorlanıyorum süpürürken o yüzden hamileyken eşim robot süpürge aldı günlük onu çalıştırıyorum haftada yada 2 haftada 1 büyük süpürgemi
(589 puan) tarafından
Ama ben 950ye almıştım şimdi çok pahalanmış..
0 oy
(3,728 puan) tarafından
O paraya kaliteli birşey alman biraz zor Philips maraton kullanıyorum 7 yıldır çok memnunum ama limitinin oldukça üstünde malesef
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Arnica toz torbalı lotus süpürge kullanıyorum çok memnunum. Toz torbasını alttan açıp boşaltıp yıkıyorum. Kurutup tekrar kullanıyorum. Çok güzel bir torba yapmışlar yani. Bu bana hediye olarak alındı düğünümde. He ben kendim alacak olsaydım toz torbasız hazneli bir süpürge almak isterdim
0 oy
tarafından

Benim ki bu mor olan cnm çekim gücü harika resmen halıyı kaldiriyo çok memnunum tavsiye ederim ☺️

imageben bin liraya almıştım şimdi indirime girmis 

0 oy
(1,085 puan) tarafından
Halı döver özelliği olsun muhakkak halı en iyi öyle temizleniyor yoksa üstün körü temizlik oluyor 
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Valla en önemlisi parça garantisi ve garanti şartlarına dikkat et canım.

Ben Bosch almıştım hiçbir sorunu garanti kapsamına kabul ettiremedk
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bende hazneli var fakir marka gayet memnunum 2 sene önce ceyizimde almıştım şimdi ne kadar oldu bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 105 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,571 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 206 göst.
0 oy
3 cevap 46 göst.
0 oy
11 cevap 246 göst.

411,588 soru

12,390,178 cevap