0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

İSTANBUL'DA ÇOK BÜYÜK DEPREM DEYİP DURUYOLAR BEN PANİK ATAĞIM ZATEN İYİCE BUNALTIYOLAR İNSANI SANKİ ALLAH DAN DAHA İYİ BİLECEKSİNİZ

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yıllar öncede kıyamet kopuyorduya:D

tarafından
Heee o mesele zaten komediydi birde tatil beldesine falan siginmislarya sanki dünyanın sonu gelince onlar orda yaşiycak tövbe tövbe
(66 puan) tarafından
Hahah onu bilmiyodum bak demekki oyle bisy olsa millet uzaya cikacak :D
tarafından
Yani akıl akıl gel kafama takıl derlerya öyle işde
(1,509 puan) tarafından
Evet ayrica şirinceye gidiliyordu neymis efendim kiyamet sadece sirinceyi etkilemiycekmis togbe togbe
tarafından
Hee evet evet oraydı ya ne güldüm dünyanın sonu gelse yeryüzünde tek bir canlı kalmıycak kii :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sen palavere bırahk bırahk :D

tarafından
Neyyyy didin
tarafından
Adama diyorum ya her sene vay deprem vay deprem bi bokum olduğu yok insanların pskolojisini bozuyorlar
tarafından
Heee giii bizide töhmet altında bırakıyolar korkutuyolar eşime dedim saçma sapan onlar allah bilir diyo ama işde insanin aklında acaba olurmu diyede düşünmeden edemiyoruz gii
0 oy
(2,189 puan) tarafından
Ayy Allah korusun ya olmaz insallah 
tarafından
İnşallah off birdaha izlemiycem haber falan yaa
0 oy
(2,181 puan) tarafından
her sene bi kat hatirlatiyolar canim ya 
tarafından
Sanki tövbe haşa allah dan daha mı iyi bilecekler anlamıyorum ben insanlarımızı korkutuyolar durduk yere
0 oy
(1,310 puan) tarafından

Allah muhafaza rabbim esirgesin

tarafından
Âmin zorla insani diken üzerinde tutuyolar sanki allah dan iyii bileceksiniz pofff içim darda zati iyce bunaltıyolar
0 oy
(4,760 puan) tarafından
Korkma kuzum rabbim büyüktür kimse bilmez kesin bir şeyi 
tarafından
Giiii birde mal mal 7,4 deyyo adam sanki gayipden söylediler nerden biliyon o şiddetle olcanı sinirlerim bozuldu zaten panik atak yaşıyorum insanı zorla panik ettiriyolar insan evladı bozuyo bence dengeyi allah herseyimizi veriyo aslında bi ara su hiç yok diyolardı çok şükür yağmur yağıyo barajlar göller doluyo ne istiyorlar daha fazla anlamıyorum ki
(4,760 puan) tarafından
Canım onlar da öyle para kazanıyor işleri o tatlım
0 oy
(597 puan) tarafından
Iyi de coğrafya diye bir şey var Allahın yarattığı dünyanın kuralları var kıtalar hala hareket halinde dolayısıyla bu da depremlere sebep oluyor türkiye de bu kıtaların birbirini ittirdigi yerde ve deprem bölgesi türkiye de er ya da geç deprem olacak bilimsel bir gerçek bunu bilin ona gore önlem alın sağlam evler yapın deprem anında acil kurtarma planı yapın buluşma noktası belirleyin çünkü telefon çekmez yakınlarınıza ulaşamazsınız gibi önlemler alın bilinclenin adamlar boş konuşmuyor yani
tarafından
İşde o evleri mutahhit yapacak ne bilim onlar önlem alacak ama olmasa keşke çok korkuyorum gerçi hepimiz göçecez bu dünyadan kaçarı yok da ne bilim korkuyorum yinede ister istemez allah yaşatmasın ne diyeyim
(597 puan) tarafından
Müteahit yapacak ama siz de bi ev alırken ya da taşınırken müteahhitten deprem dayanıklılık belgesi isteyeceksiniz gerekirse yapı denetim uzmanını sokacaksınız eve denetleteceksiniz ki müteahit ben çalar çırparım nasıl olsa halk sorgulamiyor satiyrum diyemeyecek bu işi aslında devletin yapması lazım ama oraya hiç girmiyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 781 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ahsennur (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 828 göst.
24 Ekim 2024 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 251 göst.