Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar sorum olacak size bebek gelişimiyle alakalı
0
oy
144
göst.
27 Temmuz 2021
Diğer
kategorisinde
2323
(
2,173
puan)
tarafından
soruldu
Bugün kontrole gittik doktor bebeğin kafası iri sanki dedi beni korkuttu biraz ne demek oluyor bu şimdiye kadar herşey normaldi kilosuda 3100 Gr önden gidiyomus gelişimi, 36+4 olduk sizede böyle dedi mi doktor kafası büyük ne demek oluyor aydınlatir misiniz beni ya
hamilelik
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
27 Temmuz 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Normal doğum yapamazsın demek
Ölçüleri kaç önemli olan o ama
27 Temmuz 2021
2323
(
2,173
puan)
tarafından
yorumlandı
Şimdiye kadar her ay düzenli gittim hep kontrole ölçümleri hep normal çıktı doktorum asla sorun var demedi.
Bugün başka doktora gitmek zorunda kaldım bu doktor da kafası bana büyük geldi diyince endişe ettim yapısal bir şey olduğunu söyledi anatomik olarak demedi anlam veremedim doğrusu
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Temmuz 2021
geldimikapaksesiii..
(
9,621
puan)
tarafından
cevaplandı
Banada oğluma hamileyken ile demişti bende korkmuştum ama normal kafalı bi çocuk doğurdum..şuan kızıma hamileyim sanki bunun kafası da büyük gibi dedi bu sefer hiç takmadım kafama çünkü söylendiği kadar bi anormallik olmuyo
27 Temmuz 2021
2323
(
2,173
puan)
tarafından
yorumlandı
Şimdiye kadar her ay düzenli gittim hep kontrole ölçümleri hep normal çıktı doktorum asla sorun var demedi.
Bugün başka doktora gitmek zorunda kaldım bu doktor da kafası bana büyük geldi diyince endişe ettim yapısal bir şey olduğunu söyledi anatomik olarak demedi anlam veremedim doğrusu
27 Temmuz 2021
geldimikapaksesiii..
(
9,621
puan)
tarafından
yorumlandı
Bize de öyle dedi canim belki genetiktir dedi ama babasininda benimde kafam gayet normal büyüklükte..eger ciddi derece de büyük demediyse hic endişe etme tabi takma demekle olmuyo ama emin ol doğduğunda keske kafama takmasaydim diceksin..eger sana mikrosefali veya hidrosefali demediyse hic hic korkma çünkü onların bu hastalıkalar dışında büyük veya küçük diye tabir ettikleri aslında bi kaç cm veya milim
27 Temmuz 2021
2323
(
2,173
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok canım dediğin gibi kelimeler kullanmadı sadece dediki ' bana biraz büyük geldi kafası ' bende ister istemez korktum şimdiye kadar böyle bişey demediler bugünde şansa kendi doktorum yoktu mecburen başkasina gittim inşallah kötü bişey olmaz canm teşekkürler
27 Temmuz 2021
geldimikapaksesiii..
(
9,621
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabi canım insan ister istemez takiyo bende çok üzülmüştüm öyle kafaya taktım ki son haftalarimi kendime zehir etmiştim o yüzden seni de rahatlatmaya çalışıyorum çünkü gerçekten anormal bi büyüklük olmuyo eger hidrosefali demeyip sadece bana öyle geldi dediyse hic üzülme cok şükür demekki bi sorun yok çünkü bi sorun olsaydı emin ol söylerdi çünkü doktor oldugu için mecbur açık konuşmak zorunda ama bise demediği için rahat olabilirsin bana kafa çevresi 1 hafta önde karin çevresi 2 hafta geride demişti ama karın çevresi de normaldi..rica ederim canım korkutma kendini Allahin izniyle sag salim kavuşursun bebisine
28 Temmuz 2021
2323
(
2,173
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun canm inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin canım ❣️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Temmuz 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bugun ne kadar sorulmus bu soru, onemli bisey degil canim benim bebegin de kafa olcumu 3 hafta onden gidiyor, tipi oyledir dedi doktor. Normal dogum yapamazsin diye bisey de yok bu arada onu da sordum doktoruma
27 Temmuz 2021
2323
(
2,173
puan)
tarafından
yorumlandı
Aa öyle mi anladım canm çok sağol sabahtandir kafaya takıyorum bende ya niye öyle dedi diye çünkü en başından beri düzenli olarak kontrole gittim hep ölçümleri bakıldı bir sorun olsa en başından derlerdi hani zeka sorunu vs. Öyle kafası büyük diyince endişe ettim ya.
Ama yapısal bir durumdur dedi bana inşallah kötü bişey olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
298
göst.
Oğluşumun gelişimiyle alakalı
6 Aralık 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Merveruzgar
(
1,030
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
207
göst.
Arkadaşlar dil gelişimiyle ilgili bir sorum var ???
28 Ağustos 2021
Diğer
kategorisinde
Mislimisli003
(
3,895
puan)
tarafından
soruldu
dil
gelişimi
0