0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (722 puan) tarafından
Bir yandan yaptırayım diyorum bir yandan ya bebeğe geçerse yan etki olursa ye korkuyorum bebeğim 1 yaşında 13 aylık yani yaptıran oldu mu emzirirken? 

15 Cevaplar

0 oy
(12,871 puan) tarafından
16 aylık bebeği var oldu komşum 
(722 puan) tarafından
Emziriyor muydu peki
(12,871 puan) tarafından
Evet.
-Reklam-
0 oy
(954 puan) tarafından
4 aylıkken oldum aşımı ikinci olcam haftaya bi sıkıntı yok
0 oy
tarafından
Bi sıkıntı olursa sadece şuan değil ilerde de olabilir bende emziriyorum sırf bu yüzden şuanlık düşünmüyorum benden bebeğime geçerse diye uzmanlar geçmiyo sadece koruyuculuğu geçiyo diyolar ama bilmiyorum
0 oy
(342 puan) tarafından
Bana biraz ilginc geliyo 2.dozda insanlar okadar kotu olurken o ilacin sute karisip bebege vermek bana gore birazcik zehirleme gibi geliyo bu benim kararim herkesin gorusu farkli linç yapmayiniz
(1,242 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bende vurulmadim. Birşey yazsam linç yemekten korkuyorum. Başka postlarda yorumlari okuduğum kadarıyla  Burada  aşı taraftarı   linç ustası çok var.:)
(342 puan) tarafından
Ooo linclemek icin sirada bekliyolar valla herkesin ozgur dusuncesine saygi duymalari gerekir ağzi olan konusuyo valla
(1,145 puan) tarafından
Bende kızım için olmayı düşünmüyorum maske mesafe ile şimdiye kadar korunuluyordu Aynı şekilde devam edeceğim
0 oy
tarafından
Ben oldum sorun yok
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Bebeğim 18 aylık emziriyorum 2. Doz biontech oldum 2 hafta önce
0 oy
tarafından
Ben oldum canım 2.dozu da cuma günü olacağım 
0 oy
tarafından
Bende olcak gbiym 9aylik bebgim emiyor ve prematüre 
0 oy
tarafından
14 aylık oğlum var yarın 2..dozu olucam emiyor
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Ben bebegim 2 aylikken oldum bionntech
0 oy
(238 puan) tarafından
3 aylıkken 1. dozumu oldum. 4 aylıkken 2. dozumu oldum. biontech ikiside. bebeğimi emzirdim hemen. bi yan etki yapmadı bebeğimde. bende 2. dozdan sonra baş ağrısı ve eklem ağrısı halsizlik oldu. youtube da takip ettiğim güvendiğim doktorlar bebeğe antikordan başka bişeyin geçmesinin pek mümkün olmadığını söylüyorlar.
0 oy
tarafından
Benim aile hekimide bana birakti ama mecbur degilsin dedi biontech yaptircaktim emzirenler sinovac uygun ama sen daha bekle dedi yasini doldursun ozaman dusun dedi uzak kal kimseyle yakinlik kurma dedi ben yaptirmadim bekliyorum sonuc ne olcak diye ama hamileler bile yaptiriyomus
tarafından
İnan bana doğru yoldasin daha vücudumuza girenin ne olduğunu bize söyleyemiyolar bile .
0 oy
tarafından
Bebegim 4 aylikken yaptirdim bi sikinti yasamadm cok sukur
0 oy
tarafından
Canım galiba virüs asisindan bahsediyorsun . Ben asla vurulmam diyenlerden im tabi zorla , dayatma olmadığı sürece . Bu aşıların bir güvenliği yok insanlar sanıyor ki aşı olduktan sonra korunmuş oluyoruz öyle birşey yok malesef . Salgın vardır illaki ama daha 3 aylık bir aşıya guevnilemez aşının belirli bir müddeti vardır  en aşağı 2 yıl bunun üzerinde çalışmaları gerekirken daha yan etkilerini bilmediğimiz bu aşıları bize üç ay gibi kısa bir süre de dayatma yaparak olmamızı istiyorlar. İnternette prfs.dktr bile bunu tavsiye etmiyor . Yine de kendin bilirsin.  Ama o tertemiz bebeğine kıyma.
0 oy
(13,536 puan) tarafından
Kızım 17 aylık dün ikinci dozu oldum emıyor 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 111 göst.
0 oy
6 cevap 143 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
4 cevap 234 göst.