0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

askolarim bir el atin şuna gari yaa 2gun once aldım başlığı yok çıkmadı icinden kaç saatte dolar bu yaa 

3 Cevaplar

0 oy
(810 puan) tarafından
Başlığı ztn kendi şarj aletin olcak ona takicaksin beninki 2 saate fulleniyor 
tarafından
Yok askom bu 1tne ışık yanıyor yaa 4tne ışıklı bu sürekli 1tne yaniyor ışığı
(1,896 puan) tarafından
Doldukça diğer ışıklar yanıyor işte
tarafından
3saatte 1tne yandı hep
(810 puan) tarafından
Yok artık kız 3 saate full olur niye öyle
tarafından
Yok aşkım ya dün 3 saat beklettik sadece bir ışığı yanıyor geri kalan 3 Işık sönüktü Hatta telefonla tablete de denedik Hani şarj verecek mi diye tık yok şimdi taktın mı Bir saattir iki saattir şarjda Deneyeceğim ama yine bir yanıyordur daha bakmadım da bir akşam 6'ya kadar ya da sekize kadar bir bekleyeyim o zaman ne olacak
-Reklam-
0 oy
(1,334 puan) tarafından
1. 2 saatte dolar baska baslik takicn cnm bizim evde 3 tane var bundan bir işe yaramiyor valla doğumda yanima almiştim hic isime yaramadi gereksiz
tarafından
Biz yola cikicak 90lira para verdim kız 12saat yolculuk yapıcaz çocuklarla
(1,334 puan) tarafından
Bende bundan bahsediyorum canm beklersin dolmaz telefona takarsin onuda doldurmaz cok sinir bozucu boşa parana yazık
(1,334 puan) tarafından
Otobusmu yksa kendi arabanizmi arabalarda sarj doldurma yeri oluyor oraya takarsn bitince
tarafından
Otobüsle gidicez
(1,334 puan) tarafından
Anladm dene bakalm sansina belki kullanabilirsin batalyayi
0 oy
tarafından
Baslik cikmaz zaten sen kendi sarj aletinin basina takacaksin benimkinden bu sanirim 20.000 mah ben geceden takiyordum sabaha dolmamis oluyordu ama tam dolunca benim telefonu 7 kere sarj ediodu. Ustunde isiklar var 4 tane 4 du se tam yanana kadar sarj ediceksin
tarafından
Kaç saatte dolması gerek
tarafından
8 saate anca dolar ama ustune bak 4 isikta tam yaninca sönmeden dolmuş demektir. Geceden birak sabaha dolar
tarafından
Öyle yapam ozamn nasil peki memnunmusn 90lira aldı cocuk bu iyi abla dedi aldım bende
tarafından
Cok agir uzun surede doluyo ama tabi digerlerine gore daha fazla dolduruyo telefonu
tarafından
Sarji kaç saat yetiyor 12saat yetermi 12saatlik yola cikicaz cocuklarla tlfnu tableti sarj doldursun diyoruz yolda
tarafından
8 kere tam sarj yapar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 205 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ruhugencanne.. (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hirammm (74 puan) tarafından soruldu