0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (888 puan) tarafından
Evde tartıldım 71.3 15 dakika sonra komşuma gittim tartıldım 72.6 şimdi kafam karıştı evdeki mi doğru yoksa ordaki mi anlayamadım açıkçası tartının doğru yanlış olduğunu nasıl anlıyorsunuz onunkisi mavi ekran ışıklı benimkide düz dijital tartı fakirin e şimdi ideal külümü nasıl anliycam ben sabah ac karınla tartıldım bu aralar çok dikkat etmeme rağmen tartıda fazla çıkıyorum sporda yapıyorum beynim allak bullak ayriyetten diyetisyenle çalışıyorum genelde evdekiyle hemen hemen ayni çıkıyor ama bazen evdekininde doğru gösterdiğinden emin değilim komsun bile 65 flan sanıyordu yağdan verdiğim için o bile şaşırdı morelimde bozulduuu

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zemine göre değişir. Yani zemin düz değilse eğriyse 
(888 puan) tarafından
Valla onunki fyansda benimki parkede hangisi doğru yerde
tarafından
Onunkisi dogru yerde sende fsyanta bi bak buraya yaz
tarafından
Fayans veya parke değil benim bahsettiğim zeminin kendisi şap ı yani düz değilse değişir doğru göstermez tartı
(888 puan) tarafından
Anladım canim çok teşekkür ederim siz anlıyorsunuz bu islerden
tarafından
Rica ederim canım :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sadece kenditartinda tartil canm çünkü bütün tartilarda + - kilo faeki var en dogrusu Seninki
(888 puan) tarafından
Umarım doğrudur
0 oy
tarafından
Spor yapıyorsan kilolar kasa dönüşüp incelirken kilo aynı kalabilir.
(888 puan) tarafından
Valla herkes 66 67 sanıyor leslie yapıyorum ama 72 çıkınca şaşırdım
tarafından
Foto at bakalım
(888 puan) tarafından
Atayım canım
tarafından
Bekliyorum cnm
0 oy
tarafından
Hangisi az gösterıosa o doğru :))) 
(888 puan) tarafından
Ahahahah bu iyiymisss
0 oy
(4,591 puan) tarafından
Tabikide evde tartildigin doğru çünkü daha az göstermiş:)
0 oy
(477 puan) tarafından
Her tartı farklı çıkar o yüzden hep aynı yerde aynı yattiyla tartılın diyolar bide tartının doğru olup olmadığını  anlamak için 5 lt lik şu doku bidonu köy tartiya  doğru çıkarsa doğrudur ben hep öyle ayarladım tartılarımin yerini
0 oy
(5,725 puan) tarafından
En doğru olan senin sürekli tartilip sonuç aldığın tartıdır canım 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 701 göst.
21 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,051 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 551 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (323 puan) tarafından soruldu

412,270 soru

12,410,491 cevap

44,814 kullanıcı

Kategoriler

...