0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar lütfen yardımcı olun benim ikinci gebeliğim ilk hamileliğimde son aylarda başlamıştı ama çok iş yapınca oluyodu sol bacağımın üstüne başına kuyruk kemiğine bı acı giriyor çok acıyor canım şimdi ikinci gebelikte 15+1 haftaligim ve iki üç gündür başladı çok kötüyüm hiç üstüne basamiyorum bı iş yapamıyorum bu sorunu yaşayıp doktora giden olmadı mı haftaya gidecem ben daha 

4 Cevaplar

0 oy
(2,321 puan) tarafından
Benim hamileyken değilde şimdi başladı kızım bir yaşında doktora gittim oturma simidi kullan dedi iki haftadır kullanıyorum faydasını gördüm Elhamdülillah sen de istersen kullan iyi gelir inşaAllah
tarafından
Bı arastirayim ya teşekkür ederim neden oluyomus peki doktor bişey dedimi
(2,321 puan) tarafından
Kemikte birşey görünmedi basur varsa o da baskı yapabilir dedi ve benim basurum da var ondan olabilir yinede iyi geldi medikalcilerde satılıyor gidip kendine göre olanı al
tarafından
Tamam inşallah teşekkür ederim
(2,321 puan) tarafından
Rica ederim geçmiş olsun Allah şifa versin inşaAllah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayni durumu yasadim otursam kalkamazdim yatamazdim. Doktora aglayarak gittim hatta. Parol verdi gonderdi. Pek bi ise yaramadi, esinden rica et o agriyan yere guzelce masaj yapsin o kadar iyi geliyor ki ertesi gune duzeldim
tarafından
Valla masaj da yaptık ama nafile basamiyorum bacağımın üstüne
0 oy
(15,419 puan) tarafından
Canim bende yasadim ayni agrilari. Doktor kas gevseticiye falan izin vermedi. Günluk en az 1 şişe maden suyu iç dedi. Gercekten faydasini gördüm. 
tarafından
Evde var bı deneyeyim ya teşekkür ederim
0 oy
(374 puan) tarafından
Botcugun düşmüş derler bizde tam o kuyruk sokumunda bir kemik le ilgili biseyler oluyor agrisi cok pis onun caresi yok bacum hareketleri var yapabilirsin ama simdi hamilesin hareket de yapamazsın cekecegiz mecbur benim de hamileyken cok agrirdi kesinlikle belini zorlayacak bisey yapma oturken yan otur ve sicak tut velini canim
tarafından
Su torbası deneyecem bide
(374 puan) tarafından
Aynen canim o da iyi gelir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 174 göst.
13 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde El1997 (2,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Fadime34 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,339 cevap

36,629 kullanıcı