0 oy
75 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından
Bi çocuk Dr u dinledim geçenlerde kendi eşi doğum yapmış bebek 6 aylık olduktan sonra yaptıracak eşim dedi. Benim de aklımda kaldı o hem hasta olmaktan korkuyorum hem de bu Dr neden kendi eşine yaptırmıyor bir bildigi vardır gibisinden vs

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi benim de kızım 9 aylık işte Az önce postum açtım sordum hangi Ayşe'yi Vur olayım diye bilmiyorum vallahi ben de bilmiyorum artık Allah sonumuzu hayır etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben oğlum iki aylıkken biontech vurdurdum cnm ☺️ bir sıkıntı yaşamadım cnm çok şükür ❤️
0 oy
(671 puan) tarafından
Bir yaşında kızım aşı oldum. İlk sütünü sağ dök dedi amma ve lakin ilk süt ne alaka o aşı kalacak vücudumda akşamdan mememde kalmis sütü sagip dökmedim. 

Emzirdim yine. 

İki gün kolum ağrıdı başka da birşey olmadı. 

Daha evvel korona gecirdim
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Benim bebeğim şuan 5 aylık yapmayı düşünmüyorum emzirdigim için emzirmeseydim yapmıştım şimdiye kadar ama emziren annelerin ağrı kesici bile belli başlı şeyler verilirken korinayi yenebilecek bi ilaç nasıl bebeğe zarar vermez sütten geçmez diye düşünüp yapmıyorum şuan 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Canım belki bunu okuyan dicek öyle bisi yok ama benm iki tane arkadaşım var doktor ikisinde yaptırma dedi emzirirken niye diye sorarsan sana zararı olurmu bisi diyemem ama bebeğe ne yapar biliyoruz aşılar yeni çıktı ne olduğunu net bilmiyoruz devletimiz yapıla bilirsiz diyor ama tabi siz yaptırdınız için kendin yaptırdın kendin başına iş aldın deyip altından çıkıyor sorumluluğun dedi ben aşı vurulmaya gittim gün dedi ban ahatta yanında iptal ettim yaptırma dedi emzirme bitsin öyle yaptır dedi 9 ayı geçtik şuan emmiyor pazartesi günü gidip ollucam kızımı riske atamadım. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 23 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 199 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bilgevgi (139 puan) tarafından soruldu