0 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
11 haftalık ama habire birsey aliyorum ilk bebek ondan diyolar öylemi kizlar

12 Cevaplar

0 oy
(1,371 puan) tarafından
Evet galiba ondan  ben daha 7 haftalikken aldm kiz erkek bilmeden :))nasip olmadi ama .. allah sag salim kucagina versin canim insallahhh
tarafından
Ah canım basın sağolsun allah yeniden doldursun kucağını
(1,371 puan) tarafından
Cook sağol canim Aminnn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cinsiyeti belli olmadan almadan derim birincisi ikinci olarak da çok erken alma derim Allah göstermesin her hangi bi olumsuzlukla karsilasirssn eğer çok sıkıntı çekersin bizzat kuzenimde yaşadım 4 buçuk aylıkken bebeğini kaybetti ben olayım o olsun biseyler almıştı hep tekrardan hamile şuan 12 -13 haftalık falan gene almaya başladı uyarıyoruz ama dinlemiyor. Çok erken bacım bence alma bende ikinci gebeliğim olmasına rağmen 7 ayima gelene kadar hiç bişey almadım vallaah hem cinsiyeti belli olsun hem az daha büyüsün en azından çoğunlukla riski atlatsin sonrasında istediğin kadar al
tarafından
Doğru diyorusn ama dayanmiyorum işte
tarafından
Ben senin ileride uzulmemen için diyorum yoksa istemediğin kadar çok al bacım benim. Sendne iyi olmasın kuzenim benim aynı zamanda süt kardesimxir neler çektiğini çok iyi biliyordum o kıyafetlere sarılıp sarılıp ağlıyodu. Rabbim kimseye göstermesin öyle bı acıyı. O yüzden erkenden biseyler almanı tavsiye etmem ,
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Kız sorma ben öğrendim 5 haftalikti 1 hafta sonra besigini aldım ☺️gene sen iyi 
tarafından
Hahhahahah ben de alacaktım annen tuttu ama bebek arabasi birde onuda geç hep pembe alıyorum erkek çıkarsa çocuk diyecek kız gibi giydirmiş sorunlu annem
(4,060 puan) tarafından
Ben hem erkek hm kız aldım beşiği krem rengi aldım erkekler kaladi hep kız olanlar işime yaradı ben de ☺️
tarafından
Sende ortak renk al beyaz kirmizi hem erkek hem kiz
tarafından
Allah uzun ömür versin bebisine canim
tarafından
Pembeler aşırı tatli ama etekli aldım hep eşim diyo erkekse giydirmek asla diye
tarafından
Busraaaaa baciii sana bişey sorucam Adapazarı'nda mi oturuyosun bı arkadasim var onunda adı Büşra çok benziyosunuz
(4,060 puan) tarafından
Yok canım bilecikteyim ben canım ☺️
(4,060 puan) tarafından
Allah hepimizin bebisine uzun ömür versin 9 aylık olduk biz artık büyüdük baya
tarafından
Ayy kizne kadar benziyosun gerçekten :))
(4,060 puan) tarafından
Alla ala kız merk ettim bak şimdi
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Cinsiyet kesin olmaz canım bence kesinleşince direk rengini almak daha güzel
tarafından
Pembe aldim kız his ediyorum diye oğlan çıkarda da resimlere bakınca diyecek hepsi pembe diye
(7,791 puan) tarafından
Kuzum acele etme hiç bir zaman hisleri tutanı görmedm tuttuysada istisnadır acele etme
0 oy
tarafından
Ben almam Allah korusun bişey olursa yikilirim diye  oglumda 30 da aldım şimdi 28 daha almadim canım bişey Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 
tarafından
Amin allah razı olsun seninde
0 oy
(1,691 puan) tarafından
bende 11 +3 um cinsiyet belli olaun duye bekliyorum dort gozle bir tek bime gelen kuvet setini alcam o kadat simdilik  oda cuma gelcek
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama daha çok erken bence biraz daha beklemelisin 

Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin 
0 oy
(734 puan) tarafından
Ben 32ye kadar almadım ya bişey olursa onlara bakmaya dayanamam diye
0 oy
(2,138 puan) tarafından
İlk bebekte insan sabırsız oluyor evet bende öyleydim ama 11 hafta da çok erken canım :) İkinci hamileliğimde 35 haftalıkken her şeyini aldım 37. Haftada doğum yaptım :)
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Bizde iyi değil derler ben 8.ayda almiştim herşeyini 
0 oy
tarafından
30 hafta oldm daha ortada pek bisey yok:)))
0 oy
(972 puan) tarafından
Canim benim. Dusuk riskim vardi 6 aydan once bisey almicam dedim ama cinsiyeti ogrenir ogrenmez basladim almaya :)ilk bebis ilk heycan insan dayanamiyor cinsiyetide  11+5 de ogrendim:)))

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 928 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde -anne- (13,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
22 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,474 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 282 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
23 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu

408,676 soru

12,282,350 cevap

37,916 kullanıcı

Kategoriler

...