0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (280 puan) tarafından
Hanımlar doğumu kanama ile başlayan var mı diğer tarafta tek bir kişi cevap verdi beni bilgilendirirseniz sevinirim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet cnm ben hafif bi kanama basladi sonrasinda sanci geldi ama cok asiri degildi camasirim batacak kadardi iki saate doğurdum 
(280 puan) tarafından
Benimde çok az pembe gbydi ama enfeksiyon var kaşındı kaşidim ondan sonra geldi sanci da yok bilmiyorum esime söyledim o biraz korkar benide korkutuyo 36 haftalıgiz aslında pek de küçük değil de doğum belirtisi mi ki
tarafından
Cnm daha erken benim 38 de olmustu erken dogum tehlilen falan varmiydi
(280 puan) tarafından
Hayır yok sanci falan da çıkmadı geçen ay sadece leke geldi sabah bebisim hareket ediyo sanci yok bilmiyorum endişe etmem gerek mi leke dediğim de çok minak pembe lekeler devam da etmiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim ne ağrım oldu nede suyum geldi aşırı derecede kanamam oldu ve parçalar düştü doktor bile şaşırdı Normal doğum olacak diye 1 2 gün beklentiler sonra suni verdiler suni sancida gelmedi acilmam sabit kaldı tam suni sancı giriyordu bebeğin kalp ritimleri düşünce hemen sezeryana aldilar çok zorlu bir doğum oldu ama binlerce şükürler olsun bebeğim iyi
(280 puan) tarafından
Çok şükür benim minak pembe lekeler öyle kanama bile değil glba endişe etmem gerekmiyo devam da etmiyo sanci da yok
tarafından
Bence hastaneye git aksatma kuzum biz bilemeyiz acile gidip gorunsen bişey kaybetmessin
(280 puan) tarafından
Şansım olsa inan durmam ama yarını beklemem gerek sanci olursa giderim
tarafından
Keşke gidebilsen :(
(280 puan) tarafından
İnşallah birsey yoktur yani hareketleri var sanci yok kötü düşünmek istemiyorum :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elmali turtam (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
4 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde baltopagiannesi (1,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 322 göst.
0 oy
5 cevap 248 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,005 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,982 soru

24,394,327 cevap

349,584 kullanıcı

...