0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ben haftaya gideceğim doktorum 75 tl dedi ben daha, fazla bekliyordum Siz kaça yaptırdınız 

2 Cevaplar

0 oy
(2,793 puan) tarafından
Yaptırmadım valla gerek duymadım ben
tarafından
Bende merakımdan yaptırıyorum canım :)
-Reklam-
0 oy
(607 puan) tarafından
Ben bedavaya yaptırdım devlette :)))) 
tarafından
Pahalı olsa bende doktor illa yaptır derse öyle yapacaktım ama gerek duymadım canım :) şu an devlet ve şehir hastanesi Kayseri de çok yoğun
(607 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sizin oralarda nasıl oluyor bilmiyorum da bizim burda ikili ve üçlü taramaların sonucunu doğum sırasında alıyorlar bebeğin herhangi bir hastalığı değişikliği yahut anomalisi varmı diye alıyorlar doğumdan önce :) işte hastaneye doğduğunda onları suçlu bulmayalim davacı olmayalım falan diye :) yani şart gibi birşey
tarafından
İk defa duydum bunu canım neresi orası :))) burda 11_14 haftada ikili test yapılıyo yani genel olarak öyle doğumdan hemen önce yapıldığını hiç duymadım
(607 puan) tarafından
Ankaradayim da ben test zatn o haftalarda yapılıyor bizde de ben mi yanlış anlattım acep :))) test sonucu doğumdan önce alınıyor
(607 puan) tarafından
Yanlış yazmışım ben düzelttim :))
tarafından
Evet canım şimdi anladım herkes öyle oluyo herhalde bir hafta sonra sonuç alınıyormuş :)
(607 puan) tarafından
Evet kuzum öyle alınıyor , sen yinede yaptır ikilinin pek doğruluğu yok ama ne olur olmaz bir kaç tüp kan sadece :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 353 göst.
24 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,807 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
23 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 79 göst.
13 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde El1997 (2,001 puan) tarafından soruldu

401,059 soru

12,002,756 cevap

36,186 kullanıcı

...