0 oy
441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,237 puan) tarafından
Kafayı yedim yada yemek uzereyim bilen bilir bir kızım var tüp bebekle oldu ona şimdiye kadar asla ne çikolata ne şeker tarzı şeyler vermedim onun yerine meyve yesin yemek.yesin istyorum gözümden sakınıyorum annem bir yandan ablam yengem bir yandan yok o nasıl çocuk herşey abartma iste ver yesin yaw bir çocuk daha bebek 1 buçuk yasindaki çocuğa ac karinla kola içermişler ya çocuğun midesi ne kadar ki süt içiyor o ya daha kendi çocukları aşırı yaramaz kızıma vuruyorlar ediyolar yok sende öğret kendini savunsun bir insan çocuğuna niye siddetti öğretir ki bana göre yanlış sizce ben mi abartıyorum 

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Şu zihniyetie acıyorum Allah sabır versin bacım 
(1,237 puan) tarafından
Gelde cildirma
-Reklam-
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Cikolata yemesinde bi sakınca gormyom ben canim bide 6 7 aylik ta degilmiski 1.5 yaş diyon 
(1,237 puan) tarafından
Dişleri daha hepsi tamamlanmadi yazık ablamin butun çocukları hepsinin dişleri simsiyah çay şekeri bile yiyorlar sabah akşam sarelle yenir mi
0 oy
(119 puan) tarafından
Canım bende seninle aynı görüşteyim şu an hamileyim ve kayınvalidem görümcemin oğluna bakıyor yanındayım birkaç gündür çocuğa market yiyeceklerini geçtim kola bile veriyor ben vermeyin diyorum ağlamasın diye veriyorlar eşime dedim ben kendi çocuğuma kendim bakarım bide anne babayla büyümeyen çocuk illaki belli oluyor bunu anladım 
(1,237 puan) tarafından
Evet inanki kendi yegenlerimide hep babaanneleri alıştırdı oldu ozman aglamasin diye ac kalsın
(119 puan) tarafından
Valla ben çok karşıyım büyük konuşmak istemiyorum ama vermem yani istediği kadar ağlasın çocuk da bunlara alışınca yemek yemiyor doğal olarak sonra yemek yemiyor diye söyleniyor
(1,237 puan) tarafından
Vallah canım ben hamileyken o kadar söyledim vermem etmem diye herkes benimle dalga geçti çok şükür ki vermedim vermem de
0 oy
tarafından
Kolayi es gecip digerlerine gelirsek cikolata ve bazi abur cuburlar abartilmadan verilebilir benim eltimde oyleydi seker cips aburcubur hic vermezdi hasta olur diye ama bebe hastanedende cikmazdi disleri curudu hatta 4yasindaki bebeye kanal tedavisi bile yapildi ne kadar korursan okadar sıkıntı yasarsin bence herseyin bi ayari olmali fikrimce 
(1,237 puan) tarafından
Tabiki yiyebilir ama şimdi deil daha bebek o yani şuan vücudu ve kemikleri yeni kendine geliyo büyüme cağında daha vitaminli şeyler yese daha iyi
tarafından
Aynen ama simdiden az az alistir muhakkakki yiycek en azindan vucudu onlardanda haberdar olup alerjik reaksiyon vermesin
(1,237 puan) tarafından
Yanı sofarda ağzına çay kaşığının ucuyla nutella sürdüm bi kaç kez bu kadar şimdilik 3 4 yasina gelsin hele kendisi ister
0 oy
(2,208 puan) tarafından
21 aylik oğlum daha çubuk kraker bile yemedi, onun yerine meyve sebze taze sıkılmış meyve suları veriyorum.. haklisin istemediğin birseyi çocuğuna yapmalarına izin verme, koladaki asitten daha az asit var bebeğin midesinde.. 
(1,237 puan) tarafından
Ablam çocuklarını özel egtime götürüyor 24 saat kola içtikleri icin dikat eksikliği var bunuda bile bile kızıma kola içeriyo
0 oy
(2,224 puan) tarafından
çocuğum yok ama en korktuğum şeylerden biri de bu 
(1,237 puan) tarafından
Vallah canım tabiki yerler ama 1 buçuk yaş bence çok erken
0 oy
(14,167 puan) tarafından
Bence ne kadar sakınırsan o kadar çöp batıyor. Çok az bende veriyorum kola değil ama minik bir parça çikolata ya da eline 2 tane cips mesela bu kadar fazlası yok 
(1,237 puan) tarafından
Valla eşimde arada eline veriyo ama mesela yemek yemese annem hemen kek ver eline kiraker ver der
(14,167 puan) tarafından
Öyle olmaz öncelik yemek. Ben mesela sabahları kahvaltı hazırlarken oğlum çok sabırsızlanıyor 2 tane kraker veriyorum eline oyalamasi için hızlı hızlı hazırlıyorum o verdiğim kraker i elinden yap yemek yediriyorum. Öbür türlüsü sağlıklı değil
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Bnce cocuk herseyi ogrenmeli tabi zamaninda abur cuburda yemeli fazla olmamak sartiyla kendini savunmayida ogrenmeli baskasina zarar vermeyecek sekilde
(1,237 puan) tarafından
Biri onu vurunca ben sadece onu itele diyorum asla dokunmaz kimseye yiyeceğe gelirsek evet zamanı.gelimce onuda yiyecek ama 1 buçuk yaş çok erken abur cabur yemek icin
0 oy
tarafından
Abur cubura cok karsiyim he bisküvi vs neysede koladir cips falan cok karşıyım bende bidaha yaparlarsa soylee kiz yani
(1,237 puan) tarafından
Valla vermem ben evde de bulunduruyorum bu paketli şeyler yüzünden artık çocuklar erken ergenliğe giriyo sağlık diye bsy kalmiyo
tarafından
Aynen oyle cnm
0 oy
(7,129 puan) tarafından
Haklisin canım allah yardımcın olsun
0 oy
(52,048 puan) tarafından
benimde oyle yedi vermeyin diyorum yesin cocuk o diyorlar anlatamiyorum sonra sen herseye karisiyosun diyolar oysaki yiyo yani . ne yazikki onune gecilmiyo
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Benim kızımda bir buçuk yaşında

Ara sıra çikolata yiyor çok kısmıyorum ama kola asla ıcirmedim içirmem yani abartmışlar 
0 oy
tarafından
Bu benim hassas noktam ya. Kizim 11 yasinda ve 3 yasina kadar ev yapimi disinda bisey yedirmedim. Oglum 3.5 aylik ve ayni seyi yapmak istiyorum ama mesela eltimlerle cok yakin oturuyoruz git gel var devamli, onun cocuklar biri 3 biri 6 yasinda ve abur cuburla yasiyolar. Gunde 2 cukulata en az, biskuvi cola cips jelibon olculeri sinirlari yok dogru durust yemek yediklerini gormedim. Dusunuyorum cocugumu buyuyunce nasil koruyacam onlar yedikce bu da isticek nolcak diye.

Paketlenmis her gida cok zararli. Koruma cabanizi anliyor ve hak veriyorum. Zaten yiyecekler bi yastan sonra o yuzden ne kadar korusak kâr.
(1,237 puan) tarafından
Yanı anladığı.zaman kendisi isteyecek ne kadar sağlıklı beslenme o kadar iyi
0 oy
(14,627 puan) tarafından
Kola ne ya. Kola ne.. 

Bize ne faydası varda ona olsun
(25,196 puan) tarafından
Coca Cola hiç mi duymadın cahil
(6,922 puan) tarafından
Cahillik de başa bela şuna biri cola versin jsjsjsjj
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Çok hassas noktam bebeğe kola nedir yaa yada abur cubur benimkiler beş yaşında yeni yeni vermeye başladım o da zararlı asitli şeyler değil tabiki alisirlar görürler isterler herşeyin bir zamanı var.. şiddet konusunda da çok haklısın
(1,237 puan) tarafından
Asla öğretmenin çocuğa şiddetti gerçekten hiç iyi bir şey deil
0 oy
(775 puan) tarafından
Herkes anne baba olmayı hak etmiyor ailenizde olsa o insanlardan uzak durun  ne demek 1 buçuk yaşındaki çocuğa kola içirmek 
(1,237 puan) tarafından
Ablam oğlu 9 aylikken biberona doldurup verirdi
(775 puan) tarafından
Ablanızın akli melekeleri yerinde değil sanırım
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kola falan neyse verilmez tabi se yani bi parça bisküvi çikolata yemesinden ne oluyo yani biz hiçmi yemedik sanki ver yada verme ama çok abartmışsın tepkinde.
(1,237 puan) tarafından
Canım cicibebe biskuvisi veriyorum tabu
0 oy
tarafından
Senin gibi analar var mı hala yaa dün eltimin kızlarına kızdım sofra hazırlarken bisküvi yiyorlardı bende yemek yiyin yemekten sonra yersiniz onları dedim eltim bana bırak yesinler dedi onlar hep öyle dedi sordum siz yemek yemiyor musunuz diye yok dediler düşünebiliyor musun yaaa doğru düzgün yemek yeniyorlar sürekli abur cubur
(1,237 puan) tarafından
Valla ben hemen anne olmadım çok bekledim beklerken de hep düşündüm olursa sağlıklı olsun olursa böyle yapacam söyle yapacam derdim
0 oy
tarafından
Çikolata yemek sakıncalı olsa bile nereye kadar sakıncanki cnm 
(1,237 puan) tarafından
Ne kadar korusam o kadar iyi
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ben 5 yaşındaki oğluma kola içirmiyorum yuh yaa baya saçmalamışlar 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 130 göst.
+1 oy
22 cevap 488 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (5,714 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 106 göst.
+5 oy
38 cevap 593 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (57 puan) tarafından soruldu

412,272 soru

12,410,520 cevap

44,814 kullanıcı

Kategoriler

...