0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Kızlar ben evlendiğimde beri uzaktayım(farklı bir il)  ailelerden. Şimdi yeni taşındık yakınlarına. Uzak olsakta annemle (eşimin annesi) çok çok iyiyizdir. Çok severim onu. Neyse biz geçen kahve içtik annem wp de bunu paylaşmış. Trip attı. Büyük anneyi ziyarete gittik eşim ve annemle onu neden çağınmamışız diye Trip attı. Gezmeye parka gittiğimizde bile trip atıyo. Hep bir surat 10 karış geliyo. Arabada yer olsa inanın onuda çağırırız. Ama 2 hafta olmuş geleli onlarla vakit geçirmek benimde hakkım anlayışlı olması gerek. Asıl mesele şu, oğlunu sıkıştırmış yengen ve babaannen benim hakkımda konuşuyorlar mı diye. Çocukta korkudan yalan söylemiş evet mutfak kapısını kapattılar bende üst kattaydım duydum demiş. Kaynıma şikayet falan etmiş. Kaynımda oğlunu sorgulamış kapalı kapıdan dublex evde üstten nasıl duydun diye çocukta itiraf etmiş korktum yalan söyledim diye.  Kan beynime sıçradı. Bu kadar olmaz dedim artık. Senelerdir onlar gezip toparlan ben bişey demedim kı demeyede hakkım yok. Niye bu kadar fesat düşünüyo anlamıyorum.

Uzun oldu kusura bakmayın doldum iyice.

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Uufff ne cocukca bisi bu ya cocugunu niye alet ederki bi insan 
(588 puan) tarafından
Ah Bi anlasam. Ne konuşcaz gizli kapılar ardında neyi sorguluyo ki
tarafından
Amaaannn bosver kiskanc insanlarla muhattap olunmaz zaten duydugunuda kulak ardı et
(588 puan) tarafından
Öyle canımda iftiraya uğradık resmen. Tuhaf Bi durum.  Zaten aramızda bu saatten sonra hep Bi mesafe olur.
tarafından
Valla kayninda karisini biliyomuski oglunu sorguya cekmis ben yapmadigim bisey icin iftiraya ugrasam Allaha havale eder beklerim he kanitliycam bisise kanitlarim zaten ogluda itiraf etmis babasina yalan soyledigini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok cahil demek ki normal bi kafa bunu yapmaz bence. Benim de kaynım var bekar evlensede kaynanam ona düşkün olsa daha ne isterim benden uzak olsun :D ahahah
(588 puan) tarafından
Ay sorma ya cahil demek az kalır.  annem o kadar iyi ki şeker gibi kadın. Kaç gündür üzüntüden migreni tutmuş kadının bu neden böyle yapıyo beni ortada bırakıyo diye.
tarafından
Cahille etme sohbet demişler neyin kıskançlığı anlayışsız insan çok zor gerçekten benim kaynanamla aram pek iyi değil o yüzden öyle diyorum çevremde beni sevmeyen insan yok kaymanama yaranamam o yüzden ne kadar uzak o kadar iyi benim için :) Allah daimi mutlu etsin sizide canım çok sevindim senin adına :*
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Abooooo ne kadar cahil fena birisi 
(588 puan) tarafından
Öyleymiş yeni yeni görüyorum gerçek yüzünü

İlgili bir soru bulunamadı

405,839 soru

12,162,968 cevap

36,612 kullanıcı

...