0 oy
1,482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (753 puan) tarafından

Baby shower yaptinizmii yapacakmisinizz  sizce yapmalimiyim :)  aslinda istyorm ama bi yandanda diyorum ki bebek daha yok hosgeldin bebek partisi yapcam  sacma geldi napmaliyim acaba dogduktan snra 40 cikiyor  ozmanmi yapsam mevlid gibi falan suslemeler falan yine yaprm tabi

21 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Biz arkadaş grubumuz ile fasıla gidip eğleneceğiz biraz değişik kutlayacagiZ 2 hafta sonra ❤
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Gereksiz masraf canm bence ben yapmadm
0 oy
tarafından
Çok sacma gereksiz ve de Anlamsız geliyor 
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bn cevreden dolayi yapmadm ailelerimz ole baby shower mhower mi gormus yapmis ayipsarlar hadi kuck aile arasnda yap desen kmse kalkmaz oynamaz etmez ancak ye ic kalk olur  oda sıkıcı. Durumumda musait degldi   

Ailen eglenmeyi oynamayi seviosa  durumnda musaitse  yap gzl bi ani olur

Ama orta gelirli bi aileyseniz veyatta ailen kalkip oynamicak eglenmicekse hiicc bosuna yapma kendinede esinede masraf etme
(2,348 puan) tarafından
Aynn diorm bn insanlarn kotu bireyler oldgunu igrenv bireyler oldgunu ogrenmk istemiorm ki heyecanimi yasama hevedimi kaybederm diorm anlamio :))
(637 puan) tarafından
Seninle  bu kadar ortak nokta beni şaşırtıyor :)))
(2,348 puan) tarafından
Demekki ruh esimsin esinde esimin ruh esi gibi goruluyor :)))
(637 puan) tarafından
Hahahha demek ki ruh eşler iyi olmuş :)))
(2,348 puan) tarafından
Hahaha evtt :)
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Içinde varsa istiyosan yap hevesin kalmasın.. bana bi sürü merasim pekte mantıklı gelmiyor.. baby showr cinsiyet partisi bebek mevcudu 6 au kınası dış buğdayı adım çöreği falan derken bir yaş partisi çok üzüyo işler 
(2,348 puan) tarafından
Olmaz anlatamam :)))

Ilk okulda ben tum kiz arkdslarimin dogum gunune gttim tamam mi bnmkide yaklasio ohoo hepdine ngtti hepsi gelir die dusunuyorm ama bn erkk kiz karisik yapicam erkk arkdslarda gelicek  neyse velasil kelan dogum gunum gelri bn hoporlorleri ayarladm bagir bangir muzik acicam ondan snra kuru pasta yas pasta icicekler felan hersey masada dizili. Iste saat 1 gbi baslariz demistik 1 oldu arkdaslar gelmeye basladi ama aciorm hamza aciorm mustafa aciorm kenan ulan hep erkk arkdslar gelio kizlar yok :) tovbe estagfrullh  :))  ev doldu erkk ama kiz 1 tane desen yok  annem calisiyor zaten abim desen biz rahatsz olmiyalim die diger odaya gitmisti beni cagirip bu ne lan kiz arkdsn yokmu senin degip duruyo :)) dedm abi varda gelmemisler smdi gonderirim bn bunlari dedm.

Arkdslar kizlar gelmedi afdersinz bn size pasta vereyim dogum gununu bitirelim dedm cocuklara pastalari kestim kestim verdm snrada onlari ugurladm hediyemide verdiler Allhtan diger gun kizlara sordumhepsinin bi bahanesi vardi biri halasina gtmis biri teyzesine gitmis olur mu ole sey beni cok severmis feln ogunden beri dogum gunu yapmiom ole arkdslari cagirim feln gbi sey yapmiorm bnm icn buyuk travma :)) hayir yani erkkler tarafndanda kizlar trafndanda sevilen birisiydim nasl ole oldu anlmadm erkkler daha samimiymis dedim ogunden snra :) kizlar dan uzaklastm erkklerle arkdsliklarm cogaldi :))
(2,172 puan) tarafından
Anlatmazsan anlatma :D

Erkekler daha vefalı arkadas olarak ama erkeklerde kizlar var diye gelmis olmasinlar :D sen anlatinca aklima geldi bende evde parti yapiyim dedim senin gibi herkesin dogum gunune gittim lisede cevremde coktu anneme hadi sen komsuya git dedim biz kizlarla oturcaz dedim asagi indi eve kizlari erkekleri doldurdum biri gelirken yaninda icki getirmis gizli gizli icmis halilara kusmaya baslayinca anladim :D yogurt getiriyimde yesin diye mutfaga gittim bi kizla oglan bizim mutfak tezgahinda cüşş dedim :D sarhos olan oglan bizim evdeki halilara banyoya gelenlerin ayakkabisinin icine tum kustu zar zor evden goturduler :D annem bi geldi bu ev ne boyle bida sana yok bisey dedi bende bida dogum gunu yapmadim kendime ama biri supriz yaparsa hayir demem :D
(2,348 puan) tarafından
Biz daha ilk okulluyduk kiz 5  6 inci sinif felan anca.

Sizinki ya icmeyi bilmiomus bunyesi aliskin degl yada ma.l hizli icmis carpmis ondan kusmus kusanada yogur verilmez :)) turk kahvesi ve dus  aldirilir ama senin aldrmadgn iyi olmus :)) adamlara bak elalemin evnde  mutfakta fantazi yapior kiz mi oturmus tezgaha ayy ne kadrr ayipp biz hic ole seyler bilmeyiz :))))
(2,172 puan) tarafından
Cok ayıp cook :D Bizim ergenligin buram buram koktugu zamandı :D icmeyi bilmiyomuş beni perisan etti yogurtta ne biliyim iyi gelir diye dusundum zaar simdi olsa hallederim :D kiz oturmus yavrum bizim mutfak tezgahında ohhh herkes o gunu beklemis yani kendini kanitlamak icin :D
(2,348 puan) tarafından
Demkki aaaa terbiyesizler uckurlarina sahap cikamamislar ya gi
0 oy
(501 puan) tarafından
Baby shower i sen deil cevrendekiler sana yapar onlar organize eder sana surpriz yaparlar diye biliyorum ben 
0 oy
(292 puan) tarafından
Bence icinden geldiyse yap canim cevrende varsa guzel olur bebise hediyeler gelir :) bizim kimsemiz yok o yuzden hic oyle seyler düsünemedim 
0 oy
(274 puan) tarafından
Baby shower aslinda hamile bayanin cevresindeki insanlarin ona yaptığı dogum öncesi az da olsa stresini almasini icin yapilan eglence bu yuzden siz yapmasanizda olur icinizde ukte kalmazsa doğduktan sonra mevludunu yaparsiniz susleyerek hem duasi da okunmus olur.
(753 puan) tarafından
Ya aslinda aklimda sadece mevlid vardi zaten  yapmayackmisn diyince  acaba gerek varmi dedim
(753 puan) tarafından
Ya evet oyle yapayim ozamn  bna soruyorlar ypckmisjn diyede acaba deidm yapsammi  bn dogdugunda dogum gunu gibi bisye yaprkm aile arasnda flan
(274 puan) tarafından
Aynen cok mantikli digum gunu ve mevlut yaparsiniz :)
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Allahim yaa o neeee kisss yeni icatt cikarmayin simcikkk:D ben yapmadim banada yapmadilar yapanida gormedim :'(

0 oy
tarafından
Ben hic sevmiyorum oyle kulturumuzde olmayan seyleri ya. Sacma da geliyor biraz. Bosa masraf. Dogdugu zaman mevlut okutmak daha mantıklı iki dua ederiz de sevaba gireriz kafasindayim
0 oy
tarafından

Ben yapmadim cnm gereksiz bnce ama yapmk istersen icinde kalmasin yap sen:)

0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ben yapmayacaktım ablam in görümcesinin cafesi var ablam ayarlamış 60 kişi vardı net güzel oldu o kadar hediye geldiki 8 ayliktim  yaptıklarında bilseydim asla kıyafet almazdım doruk 7 buçuk aylik oldu bile daha giyilmedik 15 parca eşya vardır yani giydikleri de bir sürü oldu 40 mevludunde 47 kişiydik çocuğuma 1 buçuk yasına kadar birşey almam herhalde :)))))))
0 oy
(35 puan) tarafından
Eskiler derdi ya doğmamış çoçuğa don bicilirmi diye onun hesap cok gereksiz bence doğunca süsle evini yine mevlüdünü okut cnm ya 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bence yapma canım mevlüdünü daha güzel özenli yaparsın 
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Herkesın kendi fikri canım ama bu olay bana soyle gelıyor:Dogumdan sonra kimseyle ilgilenemem sımdıden herkes gelsin hediyesini versin cıksın aradan.. Hos degil oldukca ozentı bu durum bize yakısmıyor
0 oy
tarafından

Ben yapmadım ablama canımın istediği şeyleri söyledim kocaman bir masa kurmuştu  oturduk yedik Bir hamiş için sanırım yeterli :D

(9,647 puan) tarafından
Senayi en cok ne mutlu eder desem burdaki herkes yemek yemek der :D
tarafından
Ayenn kız hahahha :D ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(532 puan) tarafından

Benim ilk gebeligim ama normalde yapmak istemem lazim ama hic yapmak istemiyorum   icimden gelmiyo aman oyle boyle dogucak iste annem beni parti yaparak dogurmadiki ama olsaydi dogururdu her halde 

:D:D

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Gereksiz bence yapmayı düşünmedim aklıma bile gelmedi gelseydi de yapmazdım:))
0 oy
tarafından
bana cok sacma geliyor ozenti gereksiz kutlama ismi bile yabanci benim kendi fikrim bu canım
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Ben hiç düyünmedim yapmayı hatta 40 merasimi falanda düyünmüyorum mevlüdüde dışarda okuttururum belki. Ancak istiyorsan yap bence erteleme. İstediğin başka şeyler varsa imkanına göre yapabildiğini yap.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 733 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,903 soru

24,378,291 cevap

348,500 kullanıcı

...