0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Ne anlatacağım ne yazacağım bilmiyorum ziril ziril ağlamaktan başka bişey yapamıyorum.burada hep paylaşıyordum durumumu gebeliğin son dört ayı panik atak korkularla geçirdim buna sebep yalnız kalmamdi .eşimin iş yerinde huzuru yoktu benimle biseyler paylasmaid hep çok sinirliydi.hamilelikte bilirsiniz bir süre sonra uyku uyamiyor insan yatakta kıpırdamama bile kızardı korkumdan tuvalete gidemezdim .ondan oncesindede hep kavga dövüş .benim en yakınım annemler arkadaşım filan pek yoktur .oraya gitmek istemem onlarin gelmesi hep olay oldu .bana sürekli anneme bagliymisim gibi davrandı halbuki o benden çok ailesine düşkün onlara gire hareket ederiz hep .evlendigimizin ilk haftası babası evde tekti rahatsızdim illa çağırmak istedi kavga ettik bana vurmuştu.dusunun ben aileme çok bağlıyım demi .benle bişey konuşmazdi ısrarla herşeyini sorardım anlatsın diye genelde herşeyi kayinvalidemden öğrenirim yada onların yanında konusur anlatırdı.cok düşündüm hatam ne diye illalki vardır .ama evimi temizler toplar yemeğimi yapar kendime çeki düzen verir onu beklerdim.annemler yanı başımızda oturuyor bakıyorum herkes evlendiği zamanlar annesine gidip gelmek istiyo hatta sık sık gidiyor ben birkere gidip rahat oturduğmu hatırlamıyorum .hamileliğimde de habire gelme gitme davası oldu akrabalarına gitmek istiyor rahatsız oluyordum hep olay çıkıyordu ayrıca virüs var diyede istemiyordum ama hiç umrunda olmadı .velhasıl artık geceleri arkamı dönüp ağlaya zirlaya hamileliğimin beşinci ayında psikolojik hasta oldum üstüne asansorde kaldım asansör düşüyordu az kalsın sonra kovit oldular eşim ve ailesi ben iyice kafayı yedim .bir süre sonra mide rahatsızlihim başladı sürekli geniz akintim oluyordu nefesim kesiliyo yetmiyodu .gebelikten diye diye doğuma kadar gecistridim .bu süreçte yemek yeme korkum oldu bogaizmda kalır diye yiyip icemedim yutma güçlüğü yaşadım . psikolojik sanıyordum meğerse reflü olmuşum bogaizm filan komple yara olmuş hala da öyle .doğumdan sonra ilk bir iki hafta zaten hiç kendime gelemedim narkoz etkisiyle bogaizm iyice yaraydi ne bişey yedim ne içtim son bir ayda on kilo verdim .nefesim daralıyordu sürekli .bu süreçte de sinir stres oldum hep habire eve gelip giden oldu eşimin akrabaları.bacagguma kaynar çay dokuldu yandım eşim kaza atlattı iki gün sonra hep bir aksiyon.neyse zamanla biraz toparladim ama nefes darlığım kaldı otuz beş gündür nefesim daralıyor gidiyor yutkunurken nefesim kesiliyor kimseye derdimi anlatamadim .eşime de bunları söyleye söyleye aramızda hiç bir muhabbet kalmadı zaten .sürekli hastalik konuşur oldum .inanamazsinz nefes darlihima ek hergun ekstra bir yerim ağrıdı.bu süreçte annemlere gitmek yada onların gelmesini istedim yine hep kavga dövüş oldu .tek başıma çocuğa bakarken çok zorlanıyorum vücudum rahatsız olduğu için perişan oluyorum.ama eşim bunu yine anlamadı evine alış otur evinde diyor .ben evime alışmayan ortalıkta gezen biri miyim bu lafı bana diyor .bir haftadır eşimde hasta oldu sürekli içi daralıyor nefesi kesiliyor tuhaf oluyor napacagimizi şaştık.o böyle olmadan birgün önce çok daralmıştı nefesim doktora gitmek istedim ama götürmedi içimden başınıza gelemzse nerden bileceksiniz dedim birgün sonra nefes darlığı basladi.kendimi çok suçlu hissediyorum bilmiyorum ondan mı oyle .hergun kavga ediyoruz bağırıyor kızıyor bana .yeter ettiğiniz kimsenin faydais yok bana diyip duruyor .valllahi rahatsızlıktan kivranmaktsn başka bişey yapmadım ben o da elimde deildi .bugünde sabah anneme bırak beni dedim biton kavga çıktı yine . eve gelmek istemiyorum gidip kendimi biryerden atacam ne istiyisunuz benden yeter ettiginiz diyip gitti .sabahtan beri ağlıyorum çok yoruldum bebekte ağlıyor catliyacam artık .saçma sapan yazdim içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin 

3 Cevaplar

0 oy
(3,744 puan) tarafından
Herşeyden önce eşinin tedavi görmesi gerekiyor
(72 puan) tarafından
Tedavi görse nolur hayat durdu sanki yaşama hevesim hiçbisey kalmadi nasıl toplayacağım bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Canm gitmeden kavga ediyosun hem halsizsin hem cann skkn en iyisi dinleme git nasil yollamaz ailene kicini kirsin evde oturup kendi baksin o zamn sana. Valla hicdr dinleme cek git annecigin az baksin sana bari az psikolojin duzelsin bir ayda 10 kilo ne yaa. Izin bile  alma bn ordayim de ne hali varsa gorsun
(72 puan) tarafından
Evdeyken çocuğa bakar yardım eder bana hep belkide kimse gelmesin diye yapıyor bilmiyorum şimdi bayram sonrası calisyor kendisininde hali yok laftanda anlamıyor gitsem biton olay çıkarır beni bin pişman eder annemelrde huzursuz olsun istemiyorum
(4,152 puan) tarafından
E o zamn annenb gelsin sana cagir oda mi skntii. Valla bnm ailemi sokmayacak istemeyecek gondermeyecek basina yikarim o evi.

Bole ahkem kesmek istemm herkes farklu canm ama sessiz kalma aile konusunda 11 yillik evli olarak tecbime dayanarak soyluyorum laf dahi soyletme
(72 puan) tarafından
Onlar gelsede memnun deil .bende öyle biriydim ama laftan anlamiuor hiç kavgaya dovuse halim kalmadı oyuzden sesim çıkmıyor artik
(4,152 puan) tarafından
Esin direnerek amacina ulasmis zaten seni bezdirmis..bn 11 yil savastim inann sadece iki yildr iyiyim vazgecmedim
0 oy
(53 puan) tarafından
Bu yazdıkların o kadar tanıdık geliyo ki. Allah ıslah etsin böle insanları. Gelin olmak eş olmak çok zormuş. Hep üzülen ezilen biz oluyoruz. Ama sorsan eşimiz zor durumda arada kalan o ezilen o.. Allah sabır versin canm sana. Kendini toparlaman lazım. Benimde çok zor dönemlerim oldu halada öle devam ediyo ama hiç bı şey senin canından ailenden kıymetli değil. Hiç üzme kendini güçlü ol. Gerekirse git ailenin evine.. dediğin gibi insanlar kocalarını bırakıp gidiyorlar annelerinin evine aylarca kalıyorlar hiç ses eden olmuyo onlara çünkü neden takmiyolar kimseyi. Gidiyorum dedikten sonra ses çıkarabilen olmuyo. Ama biz napiyoruz aman kocam kalmasın evde tek kavga çıkmasın uzulmeyelim huzur olsun dedikçe böle oluyo.. kendi canını önemse biraz. Hiç bı şey bizden kıymetli değil. Bende şimdi tansiyon hastası oldum üstüne unutkanlık herşey var. Bı şeyi anlamak için mal gibi iki üç kere sorduğum oluyo insanlara. Ben bölemiydim sanki. Bizi bu hale koyanlari Allah ıslah etsin. Sen kendini düşünmezsen kimse dusunmuyo. 
(72 puan) tarafından
Allah seninde yardımcın olsun .kendimi düşünmedim hiç ta ki hasta olana kadar çok tuhaf oldum ilgi odağım.hersryim vücudum hastalık oldu .diyosun ya bazen birkaç kez soruyorum diye banada kal geliyor bazen bişey yapamıyorum beynim çalışmıyor sanki hep stresten bunlar ama yapacak hicbiseyim yok dua edio ağlamaktan başka . Rabbim ferahlık versin sanada banada hepimize
(53 puan) tarafından
Bende çok ağladım halada aklıma gelince ağlıyorum ama  ben çözümü herkesi silmekte buldum kafamda. Kocamda seviyosa değer veriyosa durur yanımda. ben resti cektim ona. Kapı orda bana kıymet vermiyosan bu şekilde olucaksa git ananın babanın koynuna beni daha fazla üzüp mafetmeyin dedim. Ailesiylede gorusmeme kararı aldım oda kabul etmek zorunda bundan sonra. Beni üzmeye hiçbirinin hakkı yok çünkü. Ben böle davransamda kötüler bana karşı iyi olsamda kötüler bana karşı. En azından şimdi hakedene hakkını vericem kimsede umrumda değil.. ben bayramda bebeğimi götürdüm görsünler sevsinler diye benim evime gelmedikleri halde sırf eşim istiyo diye ama noldu o gün bile kayınpederim bağırdı bana hic sesimi çıkarmadım çıktım gittim evden bende. O an hepside bitti benim için. Eşimde çok istiyorsa kendi gider bu saatten sonra kimse umrumda olmicak.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 601 göst.
17 Ekim 2023 Aile kategorisinde Gokefram (9,527 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 114 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 516 göst.
+1 oy
8 cevap 203 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,127 puan) tarafından soruldu