0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (3,572 puan) tarafından
Bebek bakımı bölümünde pek cevap gelmiyor kızlar var mı yaptığınız eğlenceli tavsiye edebileceğiniz şeyler özellikle renkleri sayıları hayvanları falan öğretmek için

8 Cevaplar

0 oy
(3,100 puan) tarafından
Bende şuracıkta bekliyim:)
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Normal doğaçlama oyun oynuyoruz her zaman oyuncakları ile. Oyun yoluyla alması gerekeni alıyor zaten. Öğretmek için özel çaba harcamıyorum daha çok erken. 
0 oy
(10,046 puan) tarafından

Renkli kitaplar aldım yaşına göre onlara bakıyoruz, logolarla ev kaydırak yapıyoruz, çiçekleri suluyoruz, toprakla oynuyoruz suyla:D bu banyo oyuncakları var onlardan almıştım şoka geldikçe onların isimlerini öğrendi mesela çok işe yarıyor 

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Valla gelişi güzel oynuyoruz biraz büyüsün kitap lego falan alacağız inşallah 
0 oy
(238 puan) tarafından
ben şu dikkati güçlendirme setini aldım tavsiye ederim çok güzel. 2 yaş olanını çözdük şimdi 3 yaşında yeni başlıcaz 3 yaş setine. hatta kendi getiriyor kitabı anne ders yapalım diyor :)

https://www.hepsiburada.com/adeda-dikkati-guclendirme-seti-dgs-2-yas--koprudeki-kopek-p-HBV0000160LAS?magaza=Dahiyizbiz&url_src=and-product-detail
(3,572 puan) tarafından
Kaç yaşında canim
(238 puan) tarafından
kızım şimdi 3 yaşında. 1,5-2 yaş arasında başlamıştık 2 yaş kitabına
0 oy
(12,748 puan) tarafından
Benle beraber sayıyor canım 10 a kadar şu an yürürken falan sayıyoruz kitap okuyoruz beraber su doldurup içine nesneler atıp söylüyorum yakalayıp verıyor. Şarkı söylemeyi sevıyoruz beraber. Bebeklerine oyun kuruyorum mama yedirip altını alıyor sallıyor anlatıyorum bak acıkmış diye. Ya da arabaları ile oynuyoruz. Saklambaç oynuyoruz :) renkli kutuları var eşleştirmeye çalışıyoruz beraber. Hayvanları gösteriyorum sesini tipini taklit ediyor. 
(12,748 puan) tarafından
17 aylık kuzum 1 buçuk diyelim
(3,572 puan) tarafından
Benimki de 18 aylık
(12,748 puan) tarafından
Bunları yapabilirsin canım. Açıkçası bence olay konuşmada bitiyor biz her yaptığımızı anlatıyoruz kızıma. Bak şimdi ceviz kırıyoruz bunlar mamana konulacak ve sen güçlü olacaksın
Peynir ister misin yoksa yumurta mı söyle annecim
Banyo yapalım temiz olalım saçımızı baba kurutsun hasta olmayalım
Kitap okuyalım mı getir hangisini istersin bak bunlar harfler bunlar sayılar... Gibi gibi kuzum. Akışa bırakıp günü değerlendirme yani daha çok
(3,572 puan) tarafından
Bunları bende yapıyorum canım ama ben aynı zamanda çalışıyorum gün içinde bakıcı bakıyor ona da oynaması için etkinlik kitapları oyun hamuru falan aldım onlardan sıkıldi alteenetif birşeyler arıyorum şimdi
(12,748 puan) tarafından
Hımm ben şu an tatildeyim balım balık tutma oyunu var mıknatıslı sevebilir magnetler var buzdolabına yapıştır bul oynasınlar istersen bir bak
0 oy
(18,583 puan) tarafından
Legolarla oynuoz

Meselaa ben atıom 1 dıom oda atıp 1.dıo

5e kadar sayıyı öğrendik

Balonları var mesela aaa pembe balon dıom o da öyle söylemeye çalışıo

Maşallah zehir gibi akılları var hemen kavrıoolar
(3,572 puan) tarafından
Kaç yaşında kuzum
(18,583 puan) tarafından
21 aylık cnm
0 oy
(3,552 puan) tarafından

Sayıları hayvanları renkleri hep kitaplardan öğrendi genelde onlarla oynuyoruz. Boya yapıyoruz ( inanılmaz seviyor) banyoda oyun oynuyoruz suya bayılıyor. Mutfak dolabı karıştırıyoruz yemek yapıyoruz. Anne mama diyorum gidiyor oyuncak tabağını kaşığını alıp bana yemek yediriyor falan :D genel olarak böyle 

(3,572 puan) tarafından
Boya olarak ne aldık canım kaleme cesaret edemiyorum duvarları boyar diye
(3,552 puan) tarafından
Carioca baby mum boya kullanıyoruz canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 125 göst.
0 oy
9 cevap 185 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu

405,728 soru

12,158,224 cevap

36,598 kullanıcı

...