0 oy
157 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Oglum tuvalet eğitiminde ve ben 6 aydir altini baqlamiyorm kakasini soyluyor cisini daha soylemiyor ben goturuyorm disari cikarkende altini baglamiyorm 3 aydir baglamiyorm hamileyim 8 haftalik kaynanam oglani parka götürdü altini baglama dediqim halde baglamis ben bosunami egitiyorum n dicem simdi gelince 

5 Cevaplar

0 oy
(607 puan) tarafından
Ben boşuna mı öğretiyorum neden altını bağladın bakamicaksan neden götürdün ?? Mü derdim acaba
-Reklam-
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Oglun kac aylik ki senin 6 aydır tuvalet egitimin devam ediyor.
tarafından
3 yasina giricek kakayi soyluyor cisini saliyor malesef alistiramadim ama pes etmedim
(1,949 puan) tarafından
Cok uzun suredir öğrenememis o zaman.
Eğitim verirken 1 hafta dışarı cikarmaman gerek. Iyice öğrenmesi için. 6 ay diyosun simdiye kadar o cocuk öğrenirdi.
tarafından
Kiz n yaptiysam yok inat iste simdi kaka soyluyor cis soylemiyor
0 oy
tarafından
Ben sana bağlama dedim niye bağladın de ne dicen
0 oy
(13,149 puan) tarafından
6 ay biraz uzun bir süre değil mi canım bebek hazır mı değildi acaba genelde 1 ay hadi 2 ayda tamamlanıyor. Kayınvalidene de geldiğinde böyle yapacaksan çıkarma anne de canım
tarafından
Malesef biraz aksi olduqu icin altina yaptiqi zaman seviniyordu simdi kakayi cok sukur soyluyor ama çiş de daha egitimdeyiz
(13,149 puan) tarafından
Anladım canım yaş itibariyle de biraz inada müsait durumda inşallah onu da halledersiniz
tarafından
İns canim
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Ben alışsın diye öyle yapıyorum alıştı da şimdi oldu mu yaptığın niye karışıyorsun ki de

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 149 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 572 göst.
0 oy
11 cevap 272 göst.
0 oy
6 cevap 205 göst.
17 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,524 soru