0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ayakta durdugumda sanki rahim asağı baskı yapıyo 9 gün oldu doğum yapalı agrım oluyo hafiften ayakta durmak sakıncalı mı sizdw nasıl olmuştu bi anda kalktıgım zamanda cok baskı oluyo sanki bi bebek daha var gelecek gibi agırlık hissi oluyo canım acıyo 

6 Cevaplar

0 oy
(4,292 puan) tarafından
3 haftada falan azaldı 40 günden sonra tamamen geçti normal 
tarafından
Teşekkür ederim benımde cok uzun sürmez inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
O çok normal. Baya sürer. Rahim toparlanıyor çünkü. Ayakta kalınca sanki dışarı bişey çıkıyormuş hissi.
tarafından
Aynen öyle oluyo inşallah hemen geçer teşekkür ederim
0 oy
(954 puan) tarafından
Karnına masaj yap elinle ov ağrıyan yeri bana iyi gelmişti
tarafından
Çok teşekkür ederim tamam yapıyım
0 oy
tarafından
Rahim çok yukarı çıkıyor eski yerini alması 6 haftayı bulurhormus canım bu süreçte ara ara öyle hissetmen normal
tarafından
Teşekkür ederim inşallah hemen geçer
tarafından
İnşallah Allah şifa versin bende de aynısı oldu. Karnını çok sikmayacak Lateks bir korse takarsan hem göbeğin sarkmaz hem de ağrı hissetmezsin. Ama çelik balensli olmamalı rahim eski yerine ulaşmalı çelikler çok sıkar rahmin yerini kalıcı olarak bozma ihtimali var.
tarafından
Aminn cok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Eşin bacaklarindan tutsun yukarı doğru hafif hafif silksin seni rahmin aşağı düşmüş olabilir rahatlarsın biraz 
tarafından
Eşimde yok yanımda dediğinizi yapabilecek biriside yinede teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,929 puan) tarafından
O ageiyi ben 1 ay cektim patkayacak gibi gergin bi agri oluyordu ama geciyor ayakta kalmamaya dikkat et benim bi kucuk cocugum oldugu icin mecbur kaldim
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 185 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur2810 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 522 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
11 cevap 320 göst.

Kategoriler

1,496,667 soru

24,448,823 cevap

353,847 kullanıcı

...