0 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Adana, manavgat, antalya ve birçok memleket, bende memleketteyim ve o yangının dumanlarïnı şuan izliyorum, 2 yerden duman yükseliyor kim yapıyorsa Allah bildiği gibi yapsın onları, BİR İNSAN NEDEN YAŞADIĞI YERLERİ YAKAR BİLMİYORUM Kİ, NE GÜZEL YEMYEŞİL OLSA HERYER TERTEMİZ OLSA ÜLKEMİZ DÜZENLİ OLSA NE VAR

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kim yakıyor sa başlarııııı analarına gire puşşşşt oğulları 
-Reklam-
0 oy
(3,458 puan) tarafından

image

.................
0 oy
(1,166 puan) tarafından
manyakmi ne  bu insanalr  neden yakarlar  madum insanalr  evsiz  kaldi hosmu bu onlara.  Allah cezalarin versin yapanin
0 oy
(4,901 puan) tarafından
Maras Duman altında kaldı göz gözü gormuyor
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Terör saldırısı oldugunu düşünüyorum artık ya allah yardım etsin can kaybı olmasın inşallah 
0 oy
(4,631 puan) tarafından
Bu bilerek ve planlı yapılmış bir şey Allah sorsun o kadar canlıya zarar veriyorlar 
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Neden engel olamiyolar yaa heryer sicramis 1 2 taneydi simdi kac yer olmus Allahim sen buyuksun ters donsunler insallah.  7bucukda haberleri açtım orda da vermiyolar bununla ilgili neden
0 oy
(9,668 puan) tarafından
Allahım ıslah etsin sonumuzu hayır etsin
0 oy
tarafından
..................
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Allahım güç kuvvet versin yanginlarimizi söndürmeye. Ama içlerindeki yangınlar nasıl söner o çok zor.. Rabb'im korusun Türkiyemizi
0 oy
tarafından
Devletin basindakiler nerde acaba başka zaman olsa aziz milletim diye inmezler sahalardan şimdi nerdeler o aziz millet yaniyo kavruluyor.Allah sonumuzu hayretsin
0 oy
tarafından
Allah ıslah etsin onları :(

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 497 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde oburhanim (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 271 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
4 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sermir (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 477 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,744 soru

12,426,987 cevap

45,533 kullanıcı

Kategoriler

...