0 oy
219 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizim var iş.etmem onu da almam lazim nasil yapacagim

9 Cevaplar

+1 oy
(2,767 puan) tarafından
Ben herzaman a101 posetin icine oturtuyorum kizimi telefondanda su sesini aciyorum 5 dk ya suruyor ya surmuyor yapmasi postin altindan delik delip kaba bosaltiyorum onuda ama bu yontemi bulmadan once sabah gidiyorduk aksamlara kadar kaliyirduk idrar yapmasi icin genede yapmiyordu hatta yatis bile veriyorlardi idrar icin 
tarafından
Oturtamadim ya yapmuyor
(2,767 puan) tarafından
Cok sevdigi buseyi ver eline canim
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Hiç alamadım idrarını poşet gibi bişey verdiler yapıştırdım terleyince çıkıp hep beze gitti
tarafından
Alamadim bende
0 oy
tarafından
Yapıştırmalı idrar poşetleri var.hastane hep hemşire yapıştırıp yaptı idrarını hep.
tarafından
Oraya denk gelmiyor ya
0 oy
(53,246 puan) tarafından
cok zor oluyo poseti var yapistiriyosun
tarafından
Kac poset gitti plmuyor ya
(53,246 puan) tarafından
kayıyor onlar cok zor oluyo
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Alamadım y poşet cikio .öğün burda bı bayan solemisti denemedim ama dene istersen o verdikleri kabı tutup altına yaptırmış 
tarafından
Kabi tuttum ama yapmadi
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Canim en kolay yontem eline biberonu ver su veya süt doldur bi legene oturt . Ama oturtmadan once legeni iyice dezenfekte et cizgifilm ac biyandanda biberonu icsin hemen işiyor ve yarim saat icinde hastaneye ulastirman gerekiyor idrari
tarafından
Legene oturttum da yapmadi
(53,246 puan) tarafından
bak buda guzel yontem
(1,254 puan) tarafından
Yapana kadar beklicen işte kiz cocugundan idrar almak mesele oluyor. Oglum cok rhaat yapardi hemen alirdk bunda bekle allah bekle yapsa bile o posetin disina cikiyor ayarlanmiyor
(53,246 puan) tarafından
bi bi kere bütün gun hastanede beklemistik eve gelmistik oyle bir yapmis mi çıkmış ki kanepeye tasmisti
tarafından
Aynen bekleyince yapmiyor beklemeyince tasiyor
0 oy
tarafından
Idrar torbası satılıyor eczanede gidip alıyorum sağlık ocağında da kap alıyorum sabah torbayı takıyorum şu falan içirip kahvaltısını yapıyor hemen kaba boşaltıp salık ocağına veriyorum  30 dkk dolmadan onlardaartik alıştı beni görünce idrar mi diyorlar evet diyorum, :)) hastanede istiyorlar orda yapmayınca sağlık ocağında yapıp sonucu alıyorum böbrek rahatsızlığımız vae her muayanede istiyor sonucları ondan yaptiryoruum sürekli 
tarafından
Torbayi hastane verdi de o yapismiyor yapissa denk gelmiyor kayiyor yaptiramadim valla
tarafından
Eczaedkiler sabaha iyi ve poposuna doğru genital bölgesini hafif açarak idrarın kacamiycagi şekilde yapıştır o zaman oluyor tek seferde yapıyoruz valla
0 oy
tarafından
Benim oğlan olduğu halde o poşet zimbirtisini zorlana taktım çocuk iki gün isemedi o takılı diye ya 
tarafından
:D aynen o takiliyken giydirince bez falan baglayinca o da eriyip gidiyor cislerle
0 oy
tarafından

Valla bn o idrar posetini aldim üçünde kldrdi.Sonra actim bezini çiş çiş çiş dedim tabi bu esnada dilim damagim kurudu hemen pipisinin oraya bi kutu koydum yapti :D

tarafından
Pipi olsa :D neyini tutam yaptiram :D

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 152 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Merve 12 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 487 göst.
0 oy
9 cevap 445 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (970 puan) tarafından soruldu
0 oy