0 oy
443 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (393 puan) tarafından

5 Cevaplar

0 oy
(393 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hesap gizliymis arkadaşlar Afgan mülteciler denizimizde şampuan ile yıkanıyor video mevcut 
(3,546 puan) tarafından
O yüzden midem bulanıyor ya onlardan.. Kadınları da kocaya öyle öerakli ki bebelerine eziyet ediyorlar ama yine de o kocadan vazgeçemiyorlar. İki eşli kadınları.
tarafından
Allah kahretsin ya valla nefret ettim iyce
(3,546 puan) tarafından
Aynen bende.. Rabbim den dileğim var. Öyle biri gelsin ki. Ülkede bir tane mülteci bırakmasın hepsini yollasın memleketine. Ağustos da kardeşimin Nişanı vardı. Bir bucuk yıldır izine gelemedi.. Surıye de uzman çavuş.. Tam izni onaylandı yola çıkmış.. Türkiye ye gelmek için binecegi helikopterin oraya gelince iznini iptal edip geri göndermişler. Yine karışmış orası. Sözlüsü bana yazdı vatsap tan abla çok üzgünüm diye aglıyor. Noldu canım dedim. Dedi Ahmet dedi gelmiyormuş. Gene yoldan cevirmişler çok karışıkmış orası dedi. İçime bir sızı düştü.. Arada bir kötü rüyalar görüyorum. Hislerim bana bazen kardeşin şehit olacak diyor. Rabbim korusun kollasjn.. Gitme kardeşim gel burda asgari ücretle yetin diyorum. Daha önce hakkarıde yakın arkadaşı şehit oldu. İntikam diye yanıp tutusuyor. Parası için kim çeker burayı diyor. Laf anlamıyor. Napıcamızı şaşırdık. Daha bir kaç ay önce bizim köyden bir şehit verdik surıye de. Çocuk küçüktü ilk okulda öğretmenleri yokken ders veriyordum onlara. Psikolojimiz tamamen bitmiş durumda. Rabbim hepsini korusun.. Geçen yiyecek bişileri yokmuş. Helikopter kıyma getirmiş. İnan kıyma kokacak die topraga gömmüşler. İçler acısı halleri.. :(
tarafından
Onlarin parada gozu yok arkadaslarinin kanini yerde birakmamak icin savasiyolar canim benim aklina kotu seyler getirme dua et sen burdaki serefsizlerde alsin nargilesini parklarda essekk gibi yayilsinlar baktikca sinir oluyorumzaten iycene nefret ettim sunlardan
(3,546 puan) tarafından
Yaaa parklarda karı gibi dansöz müziklerinde kıç sallıyorlar... Ahh ahh.. Bizim millet algıya o kadar düşkün ki Bi giriyorsun sosyal medya ya herkes onların müziklerini kullanıyor...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hesap gizli. Takip etmeden goremiyorsun :)
0 oy
tarafından

Siz hiç denizde Yüzdünüz mü  :)

Ben yok :))) 

0 oy
tarafından
Hesap gizli açılmıyor gönderi 
0 oy
tarafından
Resmen kendi ulkemizde multeci biz olduk biz para bulupta tatile gidemiyoz adam denizde sampuanla yikaniyo

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 254 göst.
+2 oy
4 cevap 201 göst.
0 oy
4 cevap 273 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 267 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler