0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (101 puan) tarafından
Hanımlar dün gün içerisinde lavaboda çok afedersiniz peçete ile silinirken 2 kere pembe çok minik kan geldi adet başlıyor sandım ama adet olmadım yerleşme olabilir mi başına gelen aydınlatabilir mi.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk gebelikte yaşadım. Aynı dediğin gibi oldu. Birde adet ağrısı eşliğinde. Devamı gelmedi. Yerleşme kanamasiymis.
(101 puan) tarafından
Çok minikti hatta çok afedersin önce hemoroid olduğu için ondan geldi sandım ikinci kez de çok minik yine gelince anladım hemoraid olmadığını ve dediğim gibi adet olacak gibi bel ağrım var.
-Reklam-
0 oy
(820 puan) tarafından
Evet cnm oldu 20 gün sürdü hatta düşük gibi bazen kanama gibi geldi ama çok şükür sağlıklı doğdu bebeğim
(101 puan) tarafından
Çok şükür masaAllah. Test yapmadım hamile miyim degilmiyim bilmiyorum sadece karnımda basınç hissi yaşıyorum ve bel ağrım var.
(472 puan) tarafından
Neee
O zaman nerden  bilyon yerleşme kanaması olduğunu
Hastaneye gitsen daha iyi olmaz mı
(101 puan) tarafından
İşte bilmiyorum çok minik iki damla olugun için pek önemsemedim birde küçük çocuğum var onunla hastaneye gidemem tek başına.
(820 puan) tarafından
Bir git baktır hamile olduğunu bilmyrsn
0 oy
(472 puan) tarafından
Bende de aynısı oldu meğer düşük yapıyormuşum 
(101 puan) tarafından
Düşük olsa devam ederdi ve kendini daha net belli eden bir kanama olurdu diye düşünüyorum çok çok minik gün içinde sadece iki damla geldi düşük veya adet olduğunu düşünmüyorum.
0 oy
tarafından
Adetimden 4 gün önce oldu benimde bi kaç gün sürdü 
(101 puan) tarafından
Adet gibi değil benim bahsettiğim çok çok minik iki damla pembe bir leke
tarafından
Evet dediğin gibi oldu bende de çok azdı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 266 göst.
0 oy
9 cevap 202 göst.