0 oy
262 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kizlar 1 yasinda kizim var evin içinde ne yapti bulamiyorum aksamdan beri emziksiz asla uyumaz ilk defa böyle oldu napcam bi akil verin yedek emzigi var almio onu agzini bi türlü uyutamadim bu saat olmus emzik ario uyumuuo cadi yaaa :(

6 Cevaplar

0 oy
(5,406 puan) tarafından
Yapacak hicbir şey yok gibi geldi  yorulup uyumasını bekleyeceksin canm 
tarafından
Uyumuyo ki aranip duruyo yaa
-Reklam-
0 oy
(7,793 puan) tarafından
yedeğide aynı emzikten değil mi 
tarafından
Yok degil onuda aliyodu ilk zamanlar simdi onu da almio farketti demek ki ayni olmadigini
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Emziği ara bul en iyi çözüm bu görünüyor evin içindeyse bulursun nerelere atabilir iyi düşün. Bu saat olmuş uyumamış baksana 
tarafından
Kiz aksam 9 dan beri ariyom yok balkondan aşsa atmistr diye düsünuyorm e bu saatte assa inemem 3.cü katta oturyoz
0 oy
tarafından

hazır almıyorken bıraktır gıtsın :) bırde balkondan asagı baktın mı atmıstır belkı vıleda kovasının ıcıne klozete camasır makınasına bulasık makınasına fırına cekmecelere buz dolabına falan bak :D

tarafından
Balkondan aşsasi karanlik pek göremedim ama kesin ordan aşsa atti yaa
tarafından
inip baksana canım yıkar verırsın durmazsa cok hırpalanır yazık  uyuyamadıkca huzursuz olur
0 oy
(157 puan) tarafından
Canım çöp kovasına bi bak benimki geçen ordan çıktı
tarafından
Baktim kuzum orda da yok bakmadigim yer kalmadi
0 oy
(495 puan) tarafından
Ay o emzik olayi bizdede vardi yeni emzik almazdi surekli kaybederdi uyumazdi faln bi keresinde yatagin icine atmis bende topladim carsaflari attim makineye calistirmadim da az diye oyuncaklarin icine disari iceri asagi yukari derken evi alt ust ettim yok uyumuyorda aksam ustu asmak icin cirpiyordum ki bi baktim dustu nasil seviniyor kaybolmusken biraktiriver ne bilim bisyle kandir buluncada icine corek otu koy oculer girmjs icine bak falb de biraksin cok zor oluyor emzikle yasi ilerledikce iyce akli ardikce birakmiyor ben 2yasina yakin biraktirdim daha hala arada memme der gecen emzik aksesuarini gordu baya agladi memem yok oculer aldi diye 
tarafından
Güzel fikr denerm sagol :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 536 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 245 göst.
+1 oy
16 cevap 752 göst.
6 Şubat 2024 Aile kategorisinde RaHiME_91 (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu

404,392 soru

12,114,723 cevap

36,453 kullanıcı

...