0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (968 puan) tarafından
9 ic dis dikisim var normalde afedersinz o bolgemi cok taniyan biri degilim bakmam yani smdi kontrol icin baktim mavi sag asadmga kadar dikis var simdi onlar dokulmus ama goruntu bi tuhaf goruntu ne zaman duzeliyor bide popomun ordaki dikiste dusmus baktim ipin ucu geliyordu elime oda yok ama cok sert batiyor karnimin ustune yatiyorum ne kadar zormus sezeryan olsa en azindan dikislerimi gorur pansuman daha kolay yapardim normal dogum gibisi yok dediler ama benim icin travmaydi sonrasida cok aci verdi bugun 21. Gun kananamam akintim hc bseyim yok kontrole gitmeye korkuyorum suan randevuda yok zaten yardimci olurmusunz 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm korkulcak bsey yok o görüntüde zamanla eski haline gelio sen temizligine dikkat et o sertlikte zamanla gecio 21 gün daha erken bi süre 40 olunca hepsi gecmis olcak sabr et biraz 
(968 puan) tarafından
Insallah esim bakayim belki acildi diyor ona bile baktiramiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Bende de sayısız dikiş oldu çok acılar çektim keşke sezeryan olsaydım özelde dedim. Bu normal doğum değil asla
(968 puan) tarafından
Ayni dusuncedeyim normal dogumdan sonra bebegine rahat bakiyosun dediler yataktan asa innem cok uzun suruyor diye koltukta yatiyorum valla
(4,962 puan) tarafından
Aynen öyle 1o gün düz oturamadim bebeğimi başkasının yardımı olmadan emziremedim
0 oy
tarafından
Bende asla bakamadım eşimde bakamadi WC ye gittiğimde afedersiniz ama açılmış gibi elime açıklık geliyordu korktum dikişlerin kuruyunca acımaya başladı zeytinyağı pamuğa dök pansuman yap dediler 1 kere yaptım dikişim ertesi gün düştü 40 gün doluncada baktım o açıklıkta kapanmış ama ben doğumdan sonra hiç yatmadım yatamadım 
tarafından
Zaten daha 20 günün var canım sonrasinda ilk ilkside çok zorlamayın uzun olmasın benim çok sızladı afedersin bebeğin çıktığı yer. Daha sonrasında alışıyor. Elinide çok sürme oraya zeytinyağı dene iyi geldi bana
(968 puan) tarafından
Surdum 1 2 kez daha sursem fayda gorurum insallah cok geriliyor benim .. normaldede canim yanar o yuzden korkuyorum 1 ayda gecmesse doktora git dediler bana ondandan stres yaptim sorun mu var diye
tarafından
Yok canım bende doğumdan sonra hastaneye gitmedim. Gidecektim memleketteydim geldiğimde kaldı gitmedim çünkü daha geçti 40 ni bekle toparlanacak kolay değil şuan okadar rahatım ki hiç dikiş atılmamış gibi ama sezeryan olsaydı onu ömür boyu çekecektik ablam 8 senedir halen cekiyor
(968 puan) tarafından
Hadi ya insallah oyle olur piskolojim bozuldu
tarafından
Yok yok enerjini yüksek tut bebeğin var onla ilgillen unutmaya calis
0 oy
(495 puan) tarafından
Bosuna demiyorlar lohusalik 40 gundur diye canim 40 cikinca o sertlik aci kalmicak hic dusunme dikis izleri de 2 3 ay icinde gececek 2sene oldu dogum yapali cok dikkat etmedgim surece yok derim onun icin zamanla gecexek normal dogum gibisi yok sezeryan olmadim bilmiyorum ama olanlar kac sene sonra bile agri yapiyor diyorlar normal dogumda hic ole bisy duymadim yasamadim da 
(968 puan) tarafından
Valla ben cok aci cektim ondan belkide dikislerde asada oldugu icin cok zorlandim acaba iliski yasarken sorun oluyornmu
(495 puan) tarafından
Canim ben ilk iliskide korkarak oldugu icin acidi korkmasam acimazdi belki ikincide faln bisy olmadi bide esim ilkde aci cektigimi gorunce biraz ara verelim iyiles dedi ole
(968 puan) tarafından
Benim esimde cok anlayisli sukur ama 40in cikmasini beklediginin farkindaym hamileliktede cok ara verdik simdi bebekten sebep bile ayri yatiyoruz adam iyice uzak kalacak onyuzden bsey demedim ama kafamda milyon tane soru var
(495 puan) tarafından
Uzaklastirma canim onun ihtiyacini karsila anlayisliysa sorun olmaz zaten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 382 göst.
23 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fnkrn (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sedef3458 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
30 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Nil-1! (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 124 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hilalhilal (53 puan) tarafından soruldu

401,046 soru

12,001,808 cevap

36,186 kullanıcı

...