0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (280 puan) tarafından
Neler yapıyorsunuz egzersizlere başladınız mı bebisleriniz kaç kilo olmuş :) 

4 Cevaplar

0 oy
(3,161 puan) tarafından
2700 du canm 35+6 da 47 de boyu.agirlastim iyice yerimden kalkamiyorum saga sola 5 6 hamlede donuyorum yatakta.hamlamis gibi agriyor catım
(280 puan) tarafından
Bende dün gittim 2800 olmuş başı kanala inmeye başlamış bi anda ağırlığını birakiyo gb yapıyo o anda bacaklarım gücünü kaybediyor valla zor ya dogsalardi sağ salim bir an önce :) benim karnım var sadece o da minnak çok zorlanmiyorum yatakta ama uyku tutmuyo :)
(3,161 puan) tarafından
Kiz benmde karnm az.6 kilo aldm toplam.suan 36+4 um.ama karnim agir yani zaten 25 den beri bas asagi.tasimakta zorlaniyorum.sag salim gelsinler insallah zamannda
(280 puan) tarafından
Ayyy sen benden az kilo almışsin :D ben 11 kilo aldım ama doktorum istedi başta zayıf olduğum için kilo almamı istedi 61 kiloyum ama göbüş yok dogurcama inanan da yok :D sağ salim al kucağına inşallah :)
(3,161 puan) tarafından
Sende sag salim al kucagna canm.tum hamileler insallah.allahim isteyen herkese versin hayrlisyla
(280 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Yemek yedikten sonra sersem oluyorum baş aşağıda en başından beri ama sancı vs hiçbişi yok yürüyüş yapsam diyorum artık falan siz başladınız mı 
(280 puan) tarafından
Aynen ztn yapacağımız yürüsu evde yapıyoruz bende köydeyim :)
(769 puan) tarafından
Aynen öyle canım :) kızınmı olacak oğlun mu
(280 puan) tarafından
Oğlum olcak inşallah :) sizinkide kız demiştiniz ilk bebisse :)
(769 puan) tarafından
2. Bebe kuzum ilki kız bu oğlan :))))
(280 puan) tarafından
Allah bağışlasın :)
0 oy
tarafından
Sağlıcakla kucağına al cnm 
(280 puan) tarafından
Amin inşallah herkes sağlıcakla kavuşsun :)
0 oy
(2,173 puan) tarafından
36+4 de gittim en son 3100 olmuş kilosu. Yine 10 gün sonra tekrar gideceğim bakalım o zamana kadar sancım olmazsa iyi :)) şuan için de belim ağrıyor uyurken falan zorlanıyorm biraz gittikçe ağrılarım artıyor ayaklarım bacaklarım şişmiş durumda ödemler var , evde yan gelip yatıyorum iş bile göresim yok çok yorgunum ama iştahım yerinde maşallah yiyiyorum yemeğimi:))

Bebeğimin çantası hazır şuan herşeyini aldık bir yatağını almadık henüz , kendi çantam da hazır pijama takımı aldım

Bakalım doğuma az kaldı birtek kuaföre gitmedim onuda 37 haftanin içinde gitmeyi düşünüyorum bikini bölgem için mecburen :// doğumdan önce yetişseyim iyiydi bu arada doğumum normal görünüyor henüz çatı muayenesi olmadım ama bilmiyorum bakacağız artık sağlıkla gelsinler bebişler 
(280 puan) tarafından
Amin sağlıkla gelsinler inşallah bizimde herseyimiz hazır salı günü beşiğimiz de geldi hep diyodum beşiğin gelince gel oğlum diye çarşamba sabah glba nişan geldi dün gittik başı kanala girmeye başlamış :) anne sözünü dinliyo şimdiden :D bacaklarıma falan ağırlık yapıyo uykuya hasret bekliyoruz bakalım gelmesini bizde :)
(2,173 puan) tarafından
Nişan geldiyse doğumun yakındır canm hayırlı doğumlar olsun inşallah :) bende şuanlik tık yok gerçi daha yeni 37 haftalık olduk baktın 38 de gelir hiç bilmiyorum sağlıkla gelsinler de inşallah sağ salim kavuşuruz :)
(280 puan) tarafından
Aynen birden geliverir belli olmaz sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Edakok (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 88 göst.
0 oy
9 cevap 148 göst.
6 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Gebeeebiri (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 207 göst.
10 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Prenses annesi. 5821 (1,004 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,025 soru

24,379,814 cevap

348,641 kullanıcı

...