Kadın soru paylaşmış sizinde bu tarz arkadaşlarınız var mı diye.. verilen cvbları beğenmemiş olsa gerek soruyu gizledi..
Neymiş efendim arkadaşı hep kendine geliyomuşta ilk defa kendi de arkadaşının evine gitmiş arkadaşı normalde kapalıymış ama evde bunun yanında tanga ve kısacık etekle ve büstiyerle gezmiş bundan rahatsız olmuş ha bide bu kapalı ama evde tanga ile gezen arkadaşı kocasıyla olan şeyleri buna anlatıyomuş ve bi uygulamadan adamlarla görüntülü konuşuyormuş bunu da göstermiş adama adamda sen daha güzelsin kendini göster demiş bu da diyorki öyle açılsam bende güzel olurum yahu bacım o kadar şey içinde peze.vengin birinin sana çirkin demesine mi takıldın.?
Postu sizinde böyle arkadaşlarınız varmı diye paylaştığı için diyorum bnm böyle arkadaşım olamaz ne evime alırım ne evine giderim bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim diye bi sözümüz var dimi bizim.? Öyle biriyle arkadaş olursam beni de öyle görür sarkarlar bu 1. İkincisine gelince anneannemin bir sözü var oros.punun 40 oynaşı olur 39.unu sana giydirir birini kendi giyer der.. Bişey olacak olsa senin üstüne atar benim değil onun arkadaşı o adamlar der sinek pis değil mide bulandırır dimi.? Böyle bi laf gelse adın çıkar.. Ne gerek var adını çıkartmaya yuvanı tehlikeye atmaya..
Ha bide diyor ne ederse kendine eder bana bi zararı olmaz yahu sen postuna yazmadın mı kamerayı sana çevirip adama seni göstermiş yavrucum yediğine içtiğine ilaç katıp seni uyutup pazarlamayacağına garantin var mı.? Neler duyuyor neler görüyoruz az akıllı olun yahu..
Kocası varken başkaları ile görüşenleri de zaten hiç anlamıyorum sevmiyosan boşa yani.. ayy kendi adıma kimse ama hiç kimse kocamın kesip attığı tırnak etmez bnm gözümde..