Mecburum cunku bu beyınde bir aileye sahip oldugum için mecburum. Kocamla benimki cokta bir ask evliliği degildi benim için en azından o sozde seviyordu cok. O donem işi cok iyiydi bende calısıp kalın bir yerli babama yardım yapmaktan sıkılmıştım. Hem herseye karısır hemde kız evlat nerden para bulur nerde calısır demeden bana para bul derdi. Annem zaten temizliği bize kitler ne yemek ne aş yapar calısıyorum diyip erkek gibi gelip eve yatardı sorsan en iyi anne o herseyi yapıyor. Bir sıcak corbamız yoktu anca her gece cay ekmek yiyorduk. Kırk yılda bir bir yemek piserse tek cesit o da. Genede anan babam dedim sevdim saydım. Hiç bir zaman karsı gelmedim. Ama içten içe evlenince bir rest cekme kurtulmak istiyordum. Bu adamla namazında niyazında işinin basında diye tamam dedim. Bu da yatsı namazını kılıp içki içiyor şaka gibi her gece içiyor bana 20 lira bırakmaz giderken her gece içiyor. Eve geldim 10 gundur bir hos geldin diyip sarılmadı. Canım cok sıkkın annem aradı noldu dedi dedim boyle boyle bir sohbet edemiyoruz eve geliyor içki içip sızıyor. Konus cam bu ne sacmalık ben namaz kılıyor diye kabul ettim bu sapıttı dedim boyle yaparsan sohugursun kendinden bosver ne var içsin diyor. Cıldırtacak beni bunun gamsızlıgı