0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (316 puan) tarafından
Hiç birşey yemiyor 2 yaşında hasta oldu burun akması var ateş var boğazida şişmiş ve ağzı kokuyor kaç gün oldu böyle 2 kere acile götürdük ilaç verdiler ama fayda yok bu hastalık herkesçe var kaç güne toparlar acaba

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
En geç üç güne annesi meyve yedir düzelir en önemlisi ateş calpol ver bence ateşi cikinca birde çorbalar yap ne içer o kâr
(316 puan) tarafından
Valla hiç birşey yemiyor zorla 10 kaşık yedi çorba ilaçlarını düzenli veriyorum ama yok faydasi
tarafından
Yine iyi yemiş benim paşam iki gün yemedi ağzı hep yara oldu atesinden
(316 puan) tarafından
Valla buda yemiyor gün boyu sadece 10 kaşık çorba
tarafından
Ağzına baktinmi komple yaraydi ben şok olmuştum
(316 puan) tarafından
Doktor baktı yara yoktu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Antibiyotik surup yerine igne tedavisi daha bi faydali olur bukadar agirsa canim
(316 puan) tarafından
Götürdüm iğnelik durumu yok diyorlar zorla özele git diyorlar bu doktorlar
0 oy
(51,774 puan) tarafından
geçmiş olsun canim salgin var uzun sürüyor ya hemen gecmiyo
(316 puan) tarafından
Valla nerdeyse 1 hafta olacak çocuk hiç birşey yemiyor
0 oy
(621 puan) tarafından
Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım benim 
(316 puan) tarafından
Amin inşallah yaa valla Co üzülüyorum onu öyle görünce Zap zayıf oldu
0 oy
(555 puan) tarafından
Canım benim kızda hasta dün geceden beri burun akıntısı ve ateşi var calpol ve aferin veriyorum daha doktora gitmedim korona derler diye yarın daha iyi olmazsa acile götürmeyi düşünüyorum çok huysuz herseye ağlıyor 
(316 puan) tarafından
Korona olsa bize niye birşey olmuyor bide 1 yaşında oğlum daha var çok şükür onda birşey yok benim oğlum soğuk su içti öyle oldu bu arada biz aylar önce korana atlattık eşimle ben çok kötü olduk ama çocuklarda hiç birşey yoktu
(186 puan) tarafından
Cnm valla benim oğlumda ateşlendi burnu aktı boğazı ağrıdi acile götürdüm bende ilaç verdim sonraki gün ben kötüleştim test yaptım pozitif çıktım Allah korusun dikkat edin
(316 puan) tarafından
Ayy Allah korusun olmayalım ama benim oğlum kaç gündür böyle pazartesi 1 hafta olacak hala hasta
(186 puan) tarafından
İnşallah değildir cnm Allah kimseye vermesin bu hastaligi

İlgili bir soru bulunamadı

410,745 soru

12,359,324 cevap

41,349 kullanıcı

Kategoriler

...