Kızlar burda çok duyuyordum ve çok endiseleniyodum bebek olunca eşler birbirinden soguyormus erkekler çok değişiyor muş diyen çok oldu çok duydum ve çok tedirgin oluyodum vala eşime böyle dedim degisirmisin bebek olunca dedim niye öyle bisey olsun ki ozaman me degisecekki tam tersi eve gelmek onu sevmek için can atarım dedi bende dedim ki herşey o değilmiş mesela ben dus almadan bebeğe süt veremem o konuda daha çok dikkat etmemiz lazım dedim bebek durmazsa aglarsa banyodan çıkana kadar bebek aglamaktan çatlar dedim keşke herşey bu olsun bende gerçekten bi sorun var diye seni dinliyorum dedi niye Dedim çoğu insan buyuzden esiyle arasina sogukluk girmis dedim eger bu konu icin esiyle arasini bozuyorsa hiç ozaman çocuk yapmasın ne kadını kendisiyle ugrastirsin nede kadının çocuğun gunahina girsin dedi bu nasıl bir zihniyet allahıni seversen dedi inşallah düşündüğü gibi de kalır siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben çok duyuyorum psikolojim bozuldu vala zaten bu şehirde tekim eşim de bana arkasını dönerse Allahım korusun hiç kaldiramam ya
Gebelik psikolojisi böyle şeyler düşünme
Maşallah ne güzel konuşmuş daha ne düşünüyosun kız rahatına bak, hamileliğin ve evliliğinin keyfini çıkar
Çok seviyorduk birbirimize şimdi daha çok seviyoruz valla 17 aylik kızımız var. Eşler bi yana evlat bi yana hepsinin sevgisi bambaşka. Ailecek koca bir sevgi pitircigi gibi yaşıyoruz hiçte soğukluk falan girmedi öyle düşünme sen
Google da günahtır.yaziyor açıklama kısmını Bi okuyun lütfen
Şükür bizde bir soğukluk olmadı sadece bazı şeyler değişti on planda kızlarımız oluyor onların durumuna göre hareket ediyoruz zaten cinsel duruma gelirsek çocuktan artık yoruluyosun sen gelmese diye bakıyon diğer konularda şükür anlayışsızlık yaşamadım hele şuan 2. Doğumu yaptım ilkine göre daha bakıcı
1,487,793 soru
24,320,778 cevap
345,301 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın