0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sabah besten beri bel agrim var iki kere buyuk tuvaletimi yapma hissi yogun bir sekilde geldi ama lavaboya gittigimde geri gitti o his uc kere de kendini sertlestirdi cocuk bunlari bayramdan once de yasadim ama geri gitti butun o hisler simdi yine geri gider mi yoksa gercek kasilmalar mi basladi merak ediyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alt tarafında başlı var ve ıkınma hissi geliyorsa bebek bir yerde kendini topluyor ve basını yittiriyorsa o gerçek karşılaşır canım yalancı sancı da ıkınma hissi gelmez 
tarafından
Belim ağrıyor canim kasigimda birsey yok sanci sayar indirdim bel agrim olunca mi sanci olarak giricem cocuk kasilinca toplaninca mi
tarafından
Çocuk kendini kasınca canım doğum sancısı belden başlayabilir ama kasıkta devam etmesi lazım karnın taş gibi olur kasılma olunca zaten midenin hemen altından aşağı doğru sanki biri tutup çekiyormuş gibi hissedersin
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bebek kendini topladiginda hem belde hem kasik da sancin olur rahatsiz olursun baya asaya da baski yapar kasilma oyle olur bebek kendini ne kadar siklikla topluyor sertlesir gibi bide kac haftaliksin
0 oy
(670 puan) tarafından
Karnın taş kesilir. Belin biri balyozla vurmuş gibi ağrır. Ikisi beraber olur. 

Bebek gelmeye yakın tuvalet ihtiyacı oluyormuş canim
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Anlatılmaz yaşanır sen bi yaşa o zaman sen tarif et bakalım sen edebiliyo musun?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde PrensininAnnesiii (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Adana01 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 213 göst.
0 oy
4 cevap 187 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baranın annesi (1,334 puan) tarafından soruldu

413,873 soru

12,457,687 cevap

46,554 kullanıcı

Kategoriler

...