+2 oy
1,402 göst.
Diğer kategorisinde (1,755 puan) tarafından

Cok kotuyum oturub agliyorum yoruldum bikdim olmuyo gitmedigim doktor hastane kalmadi asilamada yaptik olmadi yaaa olmadi artim ben yoruldum bikdim her ay ayni seyi yasamakdan gormekden yoruldum sabrim kalmadi esimin her ay bu sefer belki olurla karnimi oksamasi bebegimiz napiyo demesi bende biseyler aramasi renginmi degisdi sanki kilo aldin hamilemisin demesi canimi yakiyo olmuyo olmuyo olmuyo allahim sabrim kalmadi dayanamiyorum

image

68 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence hemen evden çık gidip kan ver ben 2. Çizgiyi görüyorum sanki 
-Reklam-
0 oy
(1,473 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun tez zamanda kucağını doldursun 
0 oy
(1,897 puan) tarafından

İyide sen hamilesin zaten :woot:

(1,897 puan) tarafından
Adet mi oldun testte pozitif sin?
(1,755 puan) tarafından
KIZ ADEetime daha 4 gun var amma dr catlama ignenin etkisinden  ola bilir dedi ehhh keske dedigin gibi pozitif olsam yaaa ne dilersen dile benden olurdu
(1,897 puan) tarafından
Zannetmiyorum iğnenin etkisi geçmiştir şimdiye kalmıyor igenin kaçıncı günü ?
(1,755 puan) tarafından
Bugun 13 gunu ignenin 19 temmuz yaptirdim
(1,897 puan) tarafından
Bilemedim şuan.
Bekleyeceksin sabırlı sakın sekilde sakın stressiz olmazsan tedaviye cevap alamazsın rahat olacaksın elbet olacak bebek sadece tedavinin ol kendinde araştır surkeli doktorlara bırakma sadece
0 oy
tarafından
Cnm ümit vermek gibi olmasın ama testin silik cıkmış var gozukuyo bnm de oyleydi suan 32 haftalık bi kan ver derim
(1,755 puan) tarafından
Insalalh oyle olur sag elin benim basima amma iynedende ola bilir
0 oy
tarafından
Canm 6 snelik evliyim 5 snee cocuk tedavisi gördm benimdd 5 snee boyunca olmadi gecen sene rabbimin sayesinde hamile kaldm kendiliginden oldu cok sukur 1 kziim  var . Düşünme cnm psikolojik olarak olmuyor emin ol ben salmıştm kendimi olmuyo dahada konuyi kapatalim.demistm eşime bi kac ay sonra hamile oldugumi ögrenmistm allah sanada nasip.etcek ins
(1,755 puan) tarafından
Insallah bendede olur canim alLh razi olsun
0 oy
(816 puan) tarafından

Bugun ignenin kacinci günü bak ben sana testlerimi atacam bak kuzu üstteki olan ignenin 11. Günü alttaki olan 12. Gunu 13. Gün bos gectim ve 14. Gundeki testimi de atayım sana. Bu da 14. Gun yaptigim test ve hamileydim. Simdi Allaha binlerce kez şükür oğlum karşımda 

image

image

(1,755 puan) tarafından
Kutu cokkk guzellll ammaaa yaaa banada nasip olsunnnn oyle kutuuuuu yarebbimmm oyle surpiz yapmak tam anlamafm canim rica etsem okla hangi gun oldugu tekrR yazarmisin bu arda bak ben son testin resmini paylasdim
(816 puan) tarafından
Bak kuzum 2 test varya altta silik cizgili olan. Onun ustundeki testi ignenin 11. Günü yaptim. Alttaki testi 12. Gunu yaptim. Kutulu olan testi de 14. Gunu yaptim. Yani 11. Gun 12. Gun ve 14. Gün gebelik testlerini yaptim sende oyle yap 14. Gun yap bakalim ne cikacak. Icimden bi ses sende bebek var gibi geliyor
(1,755 puan) tarafından
INSALALHHHHH OLUR INSALLAHHHHHH ICINDEKI SES DOGRU OLURRRR
(816 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun insallah 
(1,755 puan) tarafından
Cok sagol canim aminnn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 124 göst.
14 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 204 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde .Leman. (74 puan) tarafından soruldu

408,303 soru

12,265,441 cevap

37,447 kullanıcı

Kategoriler

...