Bende polistik over ve hipotiroidi vardı sürekli doktor kontrolüne gidiyodum ayrıca kistten vardı yumurtalıklarımda erisin diye 3 aylık doğum kontrol hapı kullandım doktora gittim 28 mayısta genel kontrol için bana hiç bişey demedi sadece bu ay hamilelik şansın çok fazla değerlendir dedi sevindim ama hiç beklemiyordum da olmaz dedim içimden 10 haziranda Bi işimiz için köye gidecektik yoksa giderken midem çok bulandı normalde hiç bulanmaz doktorumda zaten adetin geçince test yap dedi 8 haziranda olmam gereken adet olmadı ama polistik over olduğu için düzensiz oluyodu, bazen yine öyle sandım 11 haziran da içime Bişey düştü gidip Bi tane test aldım çok net iki çizgi çıktı elim ayağıma dolaştı inanamadım sağı solu aradım tabi bilgisi olan kişileri yani hamilesin dediler yine inanamadım gittim 2 tane, daha test aldım ikisini de, yaptım ikisi de pozitif çıktı cuma gününe denk gelmişti testim eşime test pozitif çıktı dedim korana mısın dedi:))))) pazartesi, doktora gittim keseyi gördüm şimdi de 12 haftalık olduk :) çok şükür rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın çok güzel Bi duygu gerçekten :)