Kızlar belki hatırlayan olur bebegimle ilgili durumu ayklari içe dönük ve ellerinde iki parmağını açamıyor ve kolunda da sorun varmış tamamen açılmıyor kolu az da olsa kolunda da var engeli O kadar kötü hissediyorum ki o kadar careszim ki Derdimi benimde anlatacak kimsem yok.Burda herkez bebeğinin fotoğrafını vs atıyor ilk baktigim elleri ve ayakları diyorum ki rabbim bizede bebegimin yürüdüğünü benim elimi tutabildigini gösterecek mi diğer çocuklar gibi benim yavrumda olacak mi pesimde dolanabilecek mi diye düşünüyorum hep aklımda bunlar hep asla isyan etmiyorum cani sağ olsun yeter Emziremedim bile bebeğimi bu bile hep içimde kaldı cevremde gördükçe emziren anneleri icim burkuluyo bunları yazarken bile ağlıyorum,ellerim titriyo Yavrumu böyle görmek beni bitiriyo Nasıl dayanacam nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum ama sanki artık gücüm kalmadı eşim de bende çok yıprandık 3 buçuk aylık oldu sürekli hastanelerdeyiz hala hastalığına teşhis konulup tedaviye başlanmadı Rabbim yokluğunu göstermesin ne kadar şükretsem az onu herşeyden çok seviyorum Dualarınızda bizi unutmayın..
Allah şifa versin canım
Rabbim şifa versin canim inşallah yavrun sagligina kavusur
Yemin ederim tuglerim diken diken oldu rabbim sifa versin
Küçüğüm benimmm
Rabbim ona en kısa sürede şifa, size güç kuvvet versin.. siz güçlü birisiniz ki Rabbim sizi bununla imtihan ediyor..hemen hemen hergun yeni şeyler çıkıyor tedaviler hızlanıyor.. umarım minikte en kısa sürede saglina kavuşur :)
1,486,718 soru
24,305,351 cevap
344,357 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın