Kızlar belki hatırlayan olur bebegimle ilgili durumu ayklari içe dönük ve ellerinde iki parmağını açamıyor ve kolunda da sorun varmış tamamen açılmıyor kolu az da olsa kolunda da var engeli O kadar kötü hissediyorum ki o kadar careszim ki Derdimi benimde anlatacak kimsem yok.Burda herkez bebeğinin fotoğrafını vs atıyor ilk baktigim elleri ve ayakları diyorum ki rabbim bizede bebegimin yürüdüğünü benim elimi tutabildigini gösterecek mi diğer çocuklar gibi benim yavrumda olacak mi pesimde dolanabilecek mi diye düşünüyorum hep aklımda bunlar hep asla isyan etmiyorum cani sağ olsun yeter Emziremedim bile bebeğimi bu bile hep içimde kaldı cevremde gördükçe emziren anneleri icim burkuluyo bunları yazarken bile ağlıyorum,ellerim titriyo Yavrumu böyle görmek beni bitiriyo Nasıl dayanacam nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum ama sanki artık gücüm kalmadı eşim de bende çok yıprandık 3 buçuk aylık oldu sürekli hastanelerdeyiz hala hastalığına teşhis konulup tedaviye başlanmadı Rabbim yokluğunu göstermesin ne kadar şükretsem az onu herşeyden çok seviyorum Dualarınızda bizi unutmayın..
Canim seni anliyorum ama Allahin takdiri elden ne gelir halimize sukur bende kizimin resmini paylasmistim sukur sagligi iyi 2 de oglum var ve buyuk oglan rahatsiz kas h. Ve tedaviside hala yoo ve artk 9 yasinda yuruyemez oldu sanmaki herkes cok iyi hepsinin yeri acisi ayri rabbim sizede acil sifalar versin
Canim öncelikle cok gecmis olsun ve rabbim bebeginin sifasini versin öncelikle bebegine masaj uygula ellerine ve parmaklarina tek tek actirmaya calis ayaklarinada aynisi bebek yagiyla yap ve yavas yavas konusa konusa kac aylik bilmiyorum ama benim dedigimi yap zamanla kendisi acacak ama sen devamli bikmadan masajini yap canim bebeginin saligi icin ve Neorelejiye götür yavrunu baska hastaneye baska sehire bebekler hasta olmasin dayanamiyorum ben
1,490,015 soru
24,352,259 cevap
346,537 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın