0 oy
1,193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben yaşadım söz yasamayin .dört yaşındaki oğlum dün ben kızımı uyutirken dolaptan süt ve masanın üzerindeki doğum kontrol hapimdan iki tane almış .. halı ictihinden birbucuk saat sonra farkettim. Ki içinde hap yok oğluma sordum evet anne sütü beraber ictim  dedi o an panik yaptım.esimi aradım eşim çocuğu soracağı yerde önce beni azarlamanin derdinde oğlumu kusturdum ardından yoğurt falan verdim takip ettim bişey olursa acile götürün dedim akşama kadar hiç birşeyi yoktu aradan yedi saat geçti sonra midem bulanıyor dedi akşam yemeği yemedi  yemek yediriyimmdedim hemen kusmaya başla di direk acile götürdük o anda kaynanm.ustte oturuyor eşime dedim anneni ara gelsin kızın yanında dursun aradı indi aşağı kaynanaya beraber kayinbabamda indi neyi var ahmetcanin falan sormaya başladı anlattım böyle böyle dedim adamın bana dedi işiniz guvunuz yalan ,yalan söylemekten başınıza ne islerr gelecek diyor neyin yalanını söyledim.baba ne olduysa anlattım işte dedim oğlumu aldım acile gittik doktor aradan çok geçmiş  kusturmussun korkma bişey olmaz sık sık su ver .. aradan biraz zaman geçsin başka bı hastahaneye gituruo hormon tahlili yaptırin erkek çocuğu ne olur ne olmaz dedi ....  Ben oğluma mi uzuleyim kayinbabamin yalancı demesine mi kötü bı durumda esimin beni azarlmasina mi ...gece Forte kadar uyaniktim gözüme uyku girmedi ... Oğlumun yanında uyudum ... Oğlum akıllıdır öyle şey yapmaz eli yetişmez diye hapı masanın üzerindeki fırının ustüne koymuştum amahicbir çocuğa guvenilmiyormus ben yaşadım siz yasamayin diye yazıyorum rabbim kimseyi evkadiyla sinamasin o korku yu kimse yaşamasın lütfen evdeki ilaçları bukundurdugumuz yerlere dikkat edelim 

35 Cevaplar

0 oy
(2,169 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Bundan sonra daha dikkatli olursun işte bu sayede.her şerde bir hayır vardır demisler tedbir bizden takdir Allah'tan 

O sana kızanlarada aldırma sen, Sanki onların başına küçüklükde böyle şeyler gelmemiş mi hiç insan biraz anlayışlı olur sanki seni azarlamak icjn fırsat kolluyorlar. İnsanlık hâli bu herkesin de başına gelebilir böyle şeyler Allah tekrarını göstermesin
tarafından
Allah razı olsun canım . Kimse başıma.gelmez demesin bunan iki ay önce aynısı arkadaismin başına gelmiş onu dut nca daha çok dikkat ediyordum onlardan gizli içiyordum hapı nasıl görmüş bilmiyorum ..
(2,169 puan) tarafından
Çocuk işte elleri her yere ulaşıyor benim yigenlerim dolapların üstüne bile tırmanıyorlar ne var ne yok ellerine geçiyor çok yaramazlar :) onun için dikkat ediyoruz bizde mümkün olduğunca ilaç tarzı zararlı olan şeyleri hep yükseklerde tutmaya çalışıyoruz
(2,169 puan) tarafından
Sende çok üzülme daha olan olmuş bundan sonra daha dikkatli olursun canım
tarafından
Gözümün önünden ayiramiyirim .. etkisinden çıkamadım ben daha . Rabimm kimseye yaşatmasın çok çok dikkat etmemiz gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(13,075 puan) tarafından
Ortada ilaç bırakmayın canım ya bunla geçmiş olsun 
tarafından
Yok bütün ilaclari aticam .. gözümün önünden ayırmam artik
0 oy
(539 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum olur insan bazen sağlıklı düşünemiyor.suanda kimseyi suçlu bulma oğlun iyi ya sen ona bak kimseye karşılık verme ortalık sakinlesin eşinde kayınpederinde pisman olur sen merak etme takma kimseyi 
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun .. çok şükür bin şükür ki bişey olmadı .. şuan yanımda oynuyor keyfi yerinde gevezelik yapıyor hamd olsun .. eşim ve kayinbabamda gelince onlar hep böyleydi ilk defa yaptıkları bişey değil yani alıştım evladım iyi olsun
0 oy
(1,809 puan) tarafından
İstet akıllı ister yaramaz olsun yinede güvenilmiyor benim kızım 6 yaşında ona rağmen bırakmıyorum güvenmiyorum bunun bilincinde olmalısınız iyiki çocuğa bişey olmamış, eşin kızmakta haklı, senin yerine eşin çocuğa bakıp çocuğun kalkıp ilaç içse emin olki adam'a yerden yere hakaret ederdin, en kötü baba ilan edilirdi, benim eşim olsa oda aynısını yapardı bana kızardı o yüzden o lafları takma çocuğuna bişey olmamış ya ona sevin ... geçmiş olsun 
tarafından
Haklısın gerçekten de öyle yapmaz dememek lazım ... Çok şükür bişey olmadı ...
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Canim gecmis olsun benim kizimda benim dogum kontrol ilacimi icmisti. Ben surekli icerken gorup merak ediyordu cok yuksege koyuyordum ben ama bir gun misafirlige gitmistik.

Bende çantama koymustum orda da icecegik diye misafirlik dönüşü acele yemege girdigimden cantada kalmis onu unutmamis benim kizim acmis icini 1 tane yemis.

Ben de gordum deliye dondum hemen aldim acile goturdum su an antidepresan kullaniyorum fakat onlarda cok daha dikkatliyim bi yere gidecek olsam cantamda kalir tekrar icer diye kesiyorum ilaci 1 tane koyuyorum onu da kavanoz icine sakliyorum vs sen düşün bu bebekler cok fena :((
tarafından
Çok kotu bisey yaaaa .  Stres üzüntü mideme vurdu benim . Rabbim kimseye yaşatmasın .. oğlum dusunu aldırdım şimdi kızımı da uyuyun eve girisecegim bütün ilaclari çöpe atacağım hiçbirinin gereği yok  ... Bu aralar gözüm üzerinden ayirmamam lazım korkuyorum tekrar içerse ya ...
Tabi o da çok korktu midesi falan bulanikca acile gidince çok korktu bı daha yapmam dedi . Az önce hatta zıplıyor anne midem hiç bulanmiyor bak yoğurt yedim iyileştim diyor ..
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum oglun iyi olsun da sen diğerlerini boşver 
tarafından
Çok şükür oğlum iyi bişey olmadı .. sağol canım
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun canim rabbim bir daha yasatmasin verilmiş sadakaniz varmis 
tarafından
Amin canım rabbim hiç bir anneyi evkadiyla sinamasin ..
(4,658 puan) tarafından
Amin inşallah daha dikkatli olmak lazım kimin ne dediğini de takma içini bilemezler konuşmak kolay
tarafından
Yok kuzum oğlum iyi bundan güzel ne olabilir ki . Hata varsa kabullenmeye bilmek gerekir hata benim hatam sürekli orda duran hap ve ben çocuğum girmesin diye gece içerdim ne ara farketmiş bilmiyorum ..
0 oy
tarafından
Bu tür durumlarda kusturmak çocuğu daha çok zehirler cnm direk acile götürmem gerek geçmiş olsun
tarafından
Canım  . Eşimi aradım hastahaneye gidelim dedim hastahane şehrin dışında ben tek gidemem .. kaynım eczacı o demiş kustursun bişey olmaz diye .. gece olunca israrimla gittik hastahaneye zaten
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Bana kuzacaksın belki ama burda suçlu sadece sensin. Çocuğun ulaşacağı yere sen hap koy çocuk içtiğini sonra fark et, yetmez gibi bi de hemen hastaneye götürme. Yahu bacım kusturdun diye o hastaneye niye saatler sonra götürüyorsun ya çocuğunda kalıcı hasat bıraksaydı Allah korusun. Böyle şeylerde evde müdehale olmaz. Sen de çok zorlanmışsın ama üzgünüm bu olayda kızılacak kişi sadece sensin
tarafından
Neden kizayim suçlusu benim tabi .. düşünmem lazımdı bilmem gerekirdi ama insanız ve boşluğumuza denk gelebiliyor .. o hap sürekli orda duruyor şekerin arkasina saklıyorum normalde baksa görmez zaten ne ara görmüş bilmiyorum . Odadllarda sandalye bulundurmuyirum ben evimde bı tane tek sandalye var o da balkonda balkon kapısı gündüzleri hep kilitlidir benim .. hastahaneye gelince de bizden çok uzak eşimi aradım gelsin diye abisine sormuş eczacı abisi kustur bişey olmaz demiş .. bütün gün yoğurt süt ayran verdim iyiydi biseyi yoktu gece olunca midem bulanıyor dedi kustu .. hazırlandım kalk çocuğu götürelim dedim eşim tekrar abisini aradı adam bişey olmaz ateş yoksa diyor bende kalk giturelim dedim israrimla gittik  ..
(5,489 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım, Rabbim beterinden saklasın
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Oglum aşırı yaramaz 5 yaş oldu hala bir saniye bırakamıyorum onu tek çünkü allah korusun koşarken düşse aynen beni rezil ederler iyi bakıyorsun çocuktur bisey olmaz demez rezil ederler beni. Ki zaten bence en çok anne panikler annenin cani yanar bide bu çevre ile uğraş. Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusu  canım 
tarafından
Öyle de oluyor zaten canım .. kimse anne kadar uzelemz ben uyku tutmadı ama babası rahat rahat uyudu mesela .. bundan iki ay önce arkadaşım kızı öyle.olmus bana olmaz dememek lazım bana oldu Allah korusun sizlere de olmasın diye postu açtım yapmaz demeliyiz yapıyorlar
0 oy
tarafından
Kuzum uzulme olabiliyor boyle seyler, anne olarak kirk bin tane isimiz var her sey tamamen kontrolumuzde olamiyor bazen. Ama buradan uyarman iyi oldu ben de daha dikkat edicem haklisin
tarafından
Hala aklimdan çıkmıyor ve çıkmamalı da bundan sonra daha dikkatli olabilmem icin .. dikkatsiz benim suçum yapmaz etmez diye dusunmemeliydim .. bana olmaz,benim çocuğum yapmaz dememek lazımmış bska annelerde dün benim yaşadığımı yasamasin diye postu açtım zaten canım
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Eşin hakli. 4.e kadar degil 4 gun uyumasan yeridir. Ihmalligin yuzunden birsey olsaydi vicdan azabindan ne hale gelecektin...Akillidir yapmaz dedigin 4 yaş bir cocuk. Ve cocuk akli diye bir tabir var... hata tamamen senin uzanamaz dedigin yere sandalye cekiyorlar,oyuncak koyuyorlar. Ocagin ön gozunde yemek pisirirken mutfagi kitlerdim ben... hersey dikkat. Rahmetli anneannem cocugun varsa g.tnde gozun olacak dermis ne kadarda hakli 2 saniye yanliz birakmaya gelmez... sende bundan sonra biraz daha dikkatli ol... gecmis olsun. 
tarafından
Oğlum boyu oraya yetişmez evet hata benim yaomaz diye düşündüm öyle bı vocuk degil çünkü ama yapiyormus nasıl yaptı hala aklım almıyor .. evde sandalye yok .. üstüne çıkıp bı yerlere tırmanacak bişey yok .. çizgi film başına oturur ben gelene kadar mutfaktan ses duydum hen yanına gittim bana süt içtim dedi bı saat sonra farkettim hap eksik ona sorunca iki tane sütle beraber ictim dedi ... Bundan sonra biraz değil çok dikkatli olucam benim çocuğum yapmaz dememek lazımmış gerçekten ben yasadim başka anneler yaşamasın diye açtım postu ne kadar kötü  ne kadar üzücü bı durum yaşayan bilir kimse yaşamasın diye açtım
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Bizde öyle zehirlendiğimizi kusunca anlıyoruz. Mide tutmuyor atıyor. Sonra doktorada gerek kalmıyor. Tutsa tehlikeli iște öldürüyor ama. Bir avuç soguk Alginligi ilaci icmistim yillar once. Midem bulanmaya basladi kus babam kus. Olmedim ozamandan beri olmuyoruz :D gecmis olsun bu arada.
tarafından
Kusunca rahatladı zaten bişeyim.yok gezmeye gidelim dedi . Gezmeye gidiyoruz diye kandırdım hastahaneye goturdum . Doktor iki hap biseu yapmaz korkmayın dedi tahlilde yapsak bişey çıkmaz dedi .. çok şükür ki atlattı ...
0 oy
tarafından
Kendini suclu hiss etme.zaten hep anne suclu.ben ilaclari dolabi en ustte koyuyorum.hani o katli dolaplar var ya nerdiven gibi turkce adini bilmiyorum 6 katli.kizimin ilacini en ustte giysilerin arasina koymusdum.kizim 4 5 yasi olardi nerdiven gibi tirmanmis almis ilaci 5 6 tane yutmus vitamin ilaci.bende yemek hazirliyor 1 odali ev zaten seside geliyor ihmalde vermiyorum oraya cika alir.bir panik doktoru aradik doktor vitamin ilaci kormayin bir sey olmaz dedi.cocuk bunlar.olacagi varsada oluyor.
tarafından
Valla gece uyuyamadım nasıl görmem  . Oğlum dört yaşına kadar grip.bile olmamıştır kolay kolay hasta olmaz onun kustugunu görünce elim ayağım boşaldı benim ... Gündüz eşime gel götürelim dedim gelmedi ne mternetten araştırdım ne iyi gelir bişey olur mu falan diye .... Çok şükür ki bişey olmadı rabbim evlatlarimizi korusun
tarafından
Cicuklar tehlikeli canim diyorum ya dolap tavana kadar en yuksek yere giysilerin arasin koydum benim kiz gormus ilaci oraya koydugumu tirmanmis bende rahatim ya ulasamaz diye.allah korusun canim kuzularimizi
0 oy
(801 puan) tarafından
Rabb'im beterinden korusun kaza geliyorum demez geldim der insan bilmyr 
tarafından
Öyle canım ya hiç aklımın ucundan bile.gecmezdi ki nerden biliyim ... Onu gizumden sakindim ben dört yaşına şu ana kadar hiç hasta olmadı o kadar dikkat ettim ki .... Gece kustu ben ne yapacağımı bilemedim ...
(801 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok şükür atlattı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 638 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 3,012 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 664 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Papatya02 (1,156 puan) tarafından soruldu