0 oy
496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (626 puan) tarafından
Arkadaşlar Allah rızası için bana akıl verin  altını alırken ağlıyor tekmeliyor kucağıma alıyorum kendini atıyor nsurekli ağlıyor sürekli 2. Çocuğu bile istemiyoruz artık ilk evladm ama burnumdan geldi  tuvalete bile gidemiyorum kim görse Allah sabır versin artık eşim bile bu evde hiç rahat değilim dio moralim bozuliyor büyüdükçe dhaa beter oluyor çok hiperaktif bugünd ekafasini vurdu  Bana akıl verin ne olur ailemin yanında 1 ay kaldm geldim daha beter oldu eşim sürekli.cocugun huyundegisti gittin geldin Ben bıktım artık budurumdan ne gecem ne gündüzüm var tamam uyuyumayabilir ama hiçbir şey memnun edemiyor

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Çocuk sadece annenin sorumluluguymus gibi davran eşlere sınır oluyorum çocuğu yaparken çok rahattı ama aya bayıla yaptı değil mi? O zaman mecbur o çocuğa da bakacak ne demek ben bu e de rahat değilim kendi evinde karısının çocuğunun tanışma huzur bulmayan rahat etmeyen nerede edecek kendisi köşe minderi gibi kenarda otura otura mi büyümüş o senin bebeğin ya saçma sapan laflara kulak asıp da kendini çocuğundan soğutma hiç birimizin bebeği sakin uslu değil dört duvar icin de kimler neler çekiyor çocuklar ne hallerle büyüyor arsızlığı hastalığı atağı derdi tasası hiç bitmez ki çocuğun ki çocuk büyüdükçe derdide büyüyor kaygıların değişiyor olumsuz eleştirilerden etkilenip de çocuğunun bu en güzel zamanlarını kendine zehir etme tek bir tanecik oğlun var başka ne işin derdin var salla gitsin oglunla oyna eğlen altını degistirtmek istemiyorsa bırak kalsın öyle döner dolaşır rahatsız olur sana gelir altımı al diye üç tane çocuğum var bebim vw hepsinin de karakteri birbirinden bambaşka yedikleri başka içtikleri başka gezmeleri başka giyimleri başka tek tek hepsinin gönlünü ediyorum benim  onlardan başka kimim var senin oğlundan başka kimin var? Sana o olumsuz eleştirileri yapanlarin zerre faydası yok çıkar hayatından muhattap olma seni evladından başka kimse çıkarsız yalansız sevemez emin ol 
tarafından
Sağolasın canım benim
(626 puan) tarafından
Allah razı olsun içim rahatladı cidden çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım benim sıkma canını bebek o daha minicik ve en tatlı zamanları yarın bir gün büyüdüğü zmaan hafızanı zorladigin da bu günlere ait bir hatıra canlanmazsa zihninde o kadar zoruna gidecekki çooooook pişman olacaksın çok o yüzden kimsenin lafina bakma kimsenin seni olumsuz etkilemesine izin verme zorluğunun da kolayligininda tadını çıkar
(626 puan) tarafından
Haklısın evladimla pek ilgilenmiyorum ev işine. Bakmaktan
tarafından
Evin işi batsın bu gün olmazsa yarın olur eskiden çok takıyordum kafama ya şimdi hiç umrumda değil olursa olur olmazsa da ne yapayım canımı mı verecem
-Reklam-
0 oy
(2,359 puan) tarafından

Sana Allah yardimcin olsun deyip seni cocuguna karşı kışkırtan kişilerin cocuklari yokmu acaba merak ettim :ermm:

(2,359 puan) tarafından
Sustur herkesi agizlarinin payını ver aglamadan büyüyen cocuk görmedim ben hic hicmi cocuk görmemişler oyle yapiyorlar ki seni çocuğuna karşı kışkırtmak için
Senin icin önemli olan çocuğun o saglikli olsun varsın bagirsin kirsin doksun rahatsız olan ufacik bebeği bahane etmesin defolup gitsin tavrını koy cocuguna yaramaz damgasi vurdurma yoksa bu sekil devam ederse büyüyünce de çok dışlanır
(1,120 puan) tarafından
Semra hanım anladım kadarıyla çocuğunuz sakin bir bebek bu tarz bebekleri anlamanız bir hayli zor... O anki sinir harbi bişeye yetememe çok farklı bir durum
(2,359 puan) tarafından
Yoo benim cocuklarim hiçte sakin degildi bir aglardi bütün binayi inletirdi ama ağlıyor diyenede cevabini verdim bebek sonucta agzini kapatamazsin ki
(626 puan) tarafından
Semra bunu ciddiye Alicam dışlanır ilerde haklısın çok teşekkür ederim
(2,359 puan) tarafından
Rica ederim canim bu anlarin tadini cikar sonra birdaha eline gecmeyecek hayal meyal hatirlarsin doya doya öp kokla sen onu sardikca dahada sakinlesecek göreceksin
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Bu işler sabır işi anne olmak kolay degilki canım büyük sorumluluk benim kızım 23 aylık 2 yaş sendromu başladı bide hamileyim ne haldeyim sen düşün tekmeler atıyor bı bez degistircem 1 saat peşinde gezdiriyor inatlaşma desen hatsafhada daha bunlar neki sabrediyorum işte
(626 puan) tarafından
9 aylık Ken bez icinn resmen kavga ediyor nbenimle Allah yardımcın olsun inşallah seninde durum zor
(3,101 puan) tarafından
Amin canım Allah cumlemizin yardımcısı olsun ara ara bu donemler oluyor canım sen ilgisini çeken birseyle oyala bezini falan değiştirirken bende öyle yapcam ama yemiyor artık
(626 puan) tarafından
Tamam canım bunu denicem inşallah senin bebiş kaç aylık
(3,101 puan) tarafından
Benim 23 aylık canım
0 oy
(14,923 puan) tarafından
Canım benim kızım da öyle hiç birseyden memnun değil ha kıyas değil bu ama kimse kusura bakmasın sen o çocuğu tek başına yapmadın esin de anlayışlı ve sabırlı olacak. Sırf çocuk durmuyor diye de ailenin yanına gitme öyle alıştırma. Sabret bu dönemler gelip geçiyor. İleride içine dert olacak şeyler yapma 
(626 puan) tarafından
İnşallah cnm benim  eşim  pek ilgili değil bazen ev işi yapıyorum oynatmıyor çocuğu
(14,923 puan) tarafından
Benimki de öyle oynatmaz kuzum gelir sever sonra kendi haline bırakır. Çocuğu sen yönet
0 oy
(22 puan) tarafından
Canim allah kolaylik versin oncelikle. Cocugun bir sorunu olmadigina eminmisi? Isterssn baska doktora gotur. Onion disinda sadece huysuzsa eger dikkatini cekicek baska biseyler yap. Gun ici onu parka gotur mesela. Sarki soyle, ne biliyim yeni oyuncak al. Duzelir elbet her bebek farkli. Evdeki durum nasil? Senle esin gergin insanlarmisiniz? Bazen evdeki gerginlik cocugada yansiyor. Benim ablamin oglu da oyleydi bi gun baktim hem soyleniyor hem salliyor cocugu. Dayanamadim aldim bebegi elinden. Sakin bir yere goturdum ve omuzuma yaslayip yavasca sallandim. Biraz sonra sizdi ve yaklasik 2-3 saat derince uyudu. Bence senin oglunu huzursuz eden bisey olabilir. Ne olursa olsun bebegine karsi sakin ve sefkatli ol ki oda aynisini yapsin. Esinden cok sey bekleme bence birak kendi haline cocuklada cok muhattap etme. Kendide gerilir senide gerer.

Bol sans…
(626 puan) tarafından
Çok  sagolas cnm içime su serpildi
(626 puan) tarafından
Gerginlik var üstümüzde onada geçiyor olabilir
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Gerçekten de bebekler evden birwz uzun gidince huy değiştirir.. Biraz otoriter olmak biraz da sakin kalman önemli. Sen stresli olursan onlar da oluyor. Hissediyor mı ne. Neyse bunlar da gececek. Eşinde sanki tek basına yapmışsın gibi boş konusuyor. Bırak o ilgilensin biraz da onun da görevi.. 
(626 puan) tarafından
Adam çocuğu çok istedi şimdide ilgilenmiyor soğuk davranıyor bana gösterdiği ilgiyi ona göstermiyor
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Canım çocuk yani bu her ay bir huy çıkarıyor sonuçta geçici çocuğadikkat dağıtıcı oyuncaklar ver dışarı çıkarıp gezdir enerjisini atsın günah onada herkesin çocuğu sessiz sakin mi her çocuk duygu karmaşasından belli bir dönem ağlama krizleri yaşıyor sakin ol çalışmıyorsun bir yere yetişmem gerekmiyor oğlunun nelere meyili var onu bul araba al top al oyna onunla bşz neler yaşıyoruz böyle şikayet etmiyoruz valla millette sanki çocuk büyütme iş gibi acınası bakmasın 
(626 puan) tarafından
Çok huysuz ondan moralim bozuluyor sanki yetemiyorum
(4,689 puan) tarafından
Geçer canım bunlarda geçer
(626 puan) tarafından
İnşallah cnm çok teşekkür ederim
(4,689 puan) tarafından
Araştırıp doktora götür belki başka bir sorunuda olabilir
0 oy
(340 puan) tarafından
Bende annemlere gittim geldim bebeğim oldu ateş allah yardımcımız olsun 
(626 puan) tarafından
Amin inşallah çok tlyoruyor Insani
0 oy
(3,727 puan) tarafından
23 aylık kızım hala öyle sürekli ağlar meme ister kucak ister huysuz bir çocuk banada diyorlar bu nasıl çocuk böyle cocukmu olur diye ne yapayım sağlığı yerinde olsunda diyorum Allah başka dert vermesin
(626 puan) tarafından
Amin canım haklısın bazen sinir oluyorum bağırıyorum istemsizce
(3,727 puan) tarafından
Hepimizin zaman zaman sesi yükseliyor sonuçta insanız robot değiliz sabrımızın tükendiği anlar oluyor ama bugünlerde geçecek ve biz çok özleyeceğiz bu hâllerini
0 oy
tarafından
Aynı durum bizde de var bezini alırken üstünü değiştirirken aman Allahın nasıl ağlıyor sanki bir yerine bir şey olmuş gibi mecbur oyalayacak şeyler buluyorum çoğu zaman babası oyalar ben alırım giydiririm bazen o yaparken ben oyalarım iki kişi ufacık çocuğu zaptedemiyoruz desem yeridir ama yalan ağlama olduğu çok belli bir iki ay sonra seninki oyuncaklara ilgi gösterir biraz sakinlrşir merak etme bizimki 11 aylık oldu haladır bez ve kıyafet değişiminde anlaşamıyoruz ama ne yapalım aklı erince yapmaz ümit ediyorum çocuk büyütmek hiç kolay değil her çocuğun karakteri de farklı sağlıkları yerinde olsun da mızmız olsunlar yağacak bir şey yok anlamıyor hiçbir şeyden ki ne desem boş 
(626 puan) tarafından
Emeklemeye başladı daha beter oldu sanki üst dişler de yapıyor
tarafından
Geçecek inşallah dişte huysuzluğa neden oluyor bizimde öyleydi şimdi daha rahat şükür

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 204 göst.
24 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,094 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 618 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 664 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu

412,797 soru

12,428,092 cevap

45,564 kullanıcı

Kategoriler

...